19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çevre temizlik hizmetleri cebinizde

31.01.2016 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çevre temizlik hizmetleri cebinizde

Vatandaşlar Whatsapp uygulaması üzerinden 0 537 642 10 10 numaralı hatta şikayet ve taleplerini iletebilecek Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Gebze için ilçede yeni bir uygulamaya daha imza attı.

Vatandaşlar Whatsapp uygulaması üzerinden 0 537 642 10 10 numaralı hatta şikayet ve taleplerini iletebilecek Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Gebze için ilçede yeni bir uygulamaya daha imza attı. Teknoloji çağının getirdiği yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduran Gebze Belediyesi çevre ve temizlik hizmetlerinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Gebze Belediyesi’nce 7/24 kesintisiz olarak verilen çevre ve temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olması için “Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı” kuruldu. DAHA TEMİZ BİR GEBZE Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla kurulan Whatsapp Talep Hattı ile vatandaşlar evlerinin önünde veya cadde ve sokaklarda yürürken gördükleri sıkıntıları temizlik işlerine iletebilecek. Yeni açılan hat ile temizlik işleri ekipleri vatandaşlar tarafından verilen adreslere daha kısa sürede ulaşarak hizmet verebilecek. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Daha Temiz Bir Gebze” sloganı ile başlattıkları yeni uygulamaya vatandaşların ilgi göstermesinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Duyarlı vatandaşlarımızdan özellikle konteyner önlerine gelişigüzel bırakılan atıklarla, evlerin önüne zamansız bırakın çöpler konusunda bizlere yardımcı olmalarını ve çevre kirliliği ile ilgili gördükleri her aksaklığı fotoğraf çekip yeni açılan hattımıza bildirmelerini istiyoruz” dedi. ÇEK GÖNDER BİZ İLGİLENELİM Whatsapp Talep Hattı’nı hizmete açan temizlik işleri müdürlüğü, vatandaşlardan gelen temizlik ve çevre kirliliği ile ilgili uyarı ve taleplere anında cevap vererek bildirilen adrese hızlı bir şekilde müdahale edebilecek. Gebze Belediyesi tarafından whatsapp uygulaması üzerinden hizmete açılan 0 537 642 10 10 numaralı Whatsapp Talep Hattı ile haftanın 7 günü 24 saat talep ve şikayetlere cevap verilecek. Vatandaşlar, kontrolsüz atılmış çöp, moloz ve ömrünü tamamlamış lastikler ve birçok atık türüyle ilgili talepler, evindeki atıl hale gelmiş mobilya atıkları, konteyner yanında biriken çöp ve atıklar, kapı ve apartman önüne çöp toplama saatinden önce bırakılan atıklarla ilgili konularda fotoğraf çekip, adres bildiren mesaj yazarak  whatsapp hattından temizlik işleri yetkililerine ulaşabilecek. Yetkililer ekipleri süratle talep noktasına yönlendirecek.
Vatandaşlar Whatsapp uygulaması üzerinden 0 537 642 10 10 numaralı hatta şikayet ve taleplerini iletebilecek Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Gebze için ilçede yeni bir uygulamaya daha imza attı.

Vatandaşlar Whatsapp uygulaması üzerinden 0 537 642 10 10 numaralı hatta şikayet ve taleplerini iletebilecek Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Gebze için ilçede yeni bir uygulamaya daha imza attı. Teknoloji çağının getirdiği yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduran Gebze Belediyesi çevre ve temizlik hizmetlerinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Gebze Belediyesi’nce 7/24 kesintisiz olarak verilen çevre ve temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olması için “Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı” kuruldu.

DAHA TEMİZ BİR GEBZE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla kurulan Whatsapp Talep Hattı ile vatandaşlar evlerinin önünde veya cadde ve sokaklarda yürürken gördükleri sıkıntıları temizlik işlerine iletebilecek. Yeni açılan hat ile temizlik işleri ekipleri vatandaşlar tarafından verilen adreslere daha kısa sürede ulaşarak hizmet verebilecek. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Daha Temiz Bir Gebze” sloganı ile başlattıkları yeni uygulamaya vatandaşların ilgi göstermesinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Duyarlı vatandaşlarımızdan özellikle konteyner önlerine gelişigüzel bırakılan atıklarla, evlerin önüne zamansız bırakın çöpler konusunda bizlere yardımcı olmalarını ve çevre kirliliği ile ilgili gördükleri her aksaklığı fotoğraf çekip yeni açılan hattımıza bildirmelerini istiyoruz” dedi.

ÇEK GÖNDER BİZ İLGİLENELİM

Whatsapp Talep Hattı’nı hizmete açan temizlik işleri müdürlüğü, vatandaşlardan gelen temizlik ve çevre kirliliği ile ilgili uyarı ve taleplere anında cevap vererek bildirilen adrese hızlı bir şekilde müdahale edebilecek. Gebze Belediyesi tarafından whatsapp uygulaması üzerinden hizmete açılan 0 537 642 10 10 numaralı Whatsapp Talep Hattı ile haftanın 7 günü 24 saat talep ve şikayetlere cevap verilecek. Vatandaşlar, kontrolsüz atılmış çöp, moloz ve ömrünü tamamlamış lastikler ve birçok atık türüyle ilgili talepler, evindeki atıl hale gelmiş mobilya atıkları, konteyner yanında biriken çöp ve atıklar, kapı ve apartman önüne çöp toplama saatinden önce bırakılan atıklarla ilgili konularda fotoğraf çekip, adres bildiren mesaj yazarak  whatsapp hattından temizlik işleri yetkililerine ulaşabilecek. Yetkililer ekipleri süratle talep noktasına yönlendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.