Çevreci Şehir Gebze

Gebze 20.11.2018 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çevreci Şehir Gebze

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, göreve geldiği günden bu yana Gebze’yi yüz yetmiş park ile buluşturdu.

2009 yılından bu yana Gebze genelinde peyzaj, mesire ve yeşil alanlarla birlikte toplam yüz yetmiş park yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yüz yetmiş parkı Gebze Macera Parkı ile taçlandırdı. Daha yeşil ve yaşanabilir bir Gebze hedefiyle yola çıkan Başkan Köşker Gebze’ye yeni yaşam alanları ile Gebzelilere rahat bir nefes aldırdı. Yeşil bir Gebze için 9 yılda peyzaj, mesire ve yeşil alanlarla birlikte yüz yetmiş park yaptıklarını belirten Başkan Köşker, “Binlerce ağacı toprakla, temiz bir nefesi Gebzelilerle buluşturduk. Kişi başına düşen yeşil alanları arttırdık. GEBZE ÇEVRE ŞEHRİ 9 yılda Gebze’ye çok şey kattık. İlk önce şehrimizin sosyal değişimine el attık. Yeşille uyum içinde yer alan tarih kentinde sosyal belediyecilik uygulamalarının kurumsallaşma ve yaygınlaşmasıyla işe başladık. İşte bugün gelinen noktada kentsel toplum yaşamı içerisinde; doğanın veya insan faktörlerinin bir arada ve karşılıklı etkileşim içerisinde olabilmesi için park ve yeşil alanların inşasında Gebze adeta bölgesinde rol modeli oldu. 9 yılda peyzaj, çocuk oyun alanları, park ve spor kompleksine sahip nice sosyal donatı alanlarıyla Gebze yeşil ve doğayla uyum içinde olan bir çevre şehrine dönüştürdük. YENİ YAŞAM ALANLARI Yapımı halen devam eden parklar mahalle sakinlerine streslerini atacakları, boş vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni bir yaşam alanı sunacak.” dedi. Gebze’nin en büyük ve Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan Macera ve Aksiyon Parkı’nın Gebze’ye değer kattığını söyleyen Başkan Köşker, “Yeşillikleri içerisinde tüm aktiviteleri bir arada yapma imkanı sunan Macera ve Aksiyon Parkımız Gebzelilere hayırlı olsun. Yaklaşık 40 km hıza çıkabilen dağ kızağı ile Gebzeliler, oldukça güzel ve adrenalin dolu zamanlar geçirecek.” diye konuştu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, göreve geldiği günden bu yana Gebze’yi yüz yetmiş park ile buluşturdu.

2009 yılından bu yana Gebze genelinde peyzaj, mesire ve yeşil alanlarla birlikte toplam yüz yetmiş park yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yüz yetmiş parkı Gebze Macera Parkı ile taçlandırdı. Daha yeşil ve yaşanabilir bir Gebze hedefiyle yola çıkan Başkan Köşker Gebze’ye yeni yaşam alanları ile Gebzelilere rahat bir nefes aldırdı. Yeşil bir Gebze için 9 yılda peyzaj, mesire ve yeşil alanlarla birlikte yüz yetmiş park yaptıklarını belirten Başkan Köşker, “Binlerce ağacı toprakla, temiz bir nefesi Gebzelilerle buluşturduk. Kişi başına düşen yeşil alanları arttırdık.

GEBZE ÇEVRE ŞEHRİ

9 yılda Gebze’ye çok şey kattık. İlk önce şehrimizin sosyal değişimine el attık. Yeşille uyum içinde yer alan tarih kentinde sosyal belediyecilik uygulamalarının kurumsallaşma ve yaygınlaşmasıyla işe başladık. İşte bugün gelinen noktada kentsel toplum yaşamı içerisinde; doğanın veya insan faktörlerinin bir arada ve karşılıklı etkileşim içerisinde olabilmesi için park ve yeşil alanların inşasında Gebze adeta bölgesinde rol modeli oldu. 9 yılda peyzaj, çocuk oyun alanları, park ve spor kompleksine sahip nice sosyal donatı alanlarıyla Gebze yeşil ve doğayla uyum içinde olan bir çevre şehrine dönüştürdük.

YENİ YAŞAM ALANLARI

Yapımı halen devam eden parklar mahalle sakinlerine streslerini atacakları, boş vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni bir yaşam alanı sunacak.” dedi. Gebze’nin en büyük ve Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan Macera ve Aksiyon Parkı’nın Gebze’ye değer kattığını söyleyen Başkan Köşker, “Yeşillikleri içerisinde tüm aktiviteleri bir arada yapma imkanı sunan Macera ve Aksiyon Parkımız Gebzelilere hayırlı olsun. Yaklaşık 40 km hıza çıkabilen dağ kızağı ile Gebzeliler, oldukça güzel ve adrenalin dolu zamanlar geçirecek.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.