Ceyhan: 15 Temmuz Çanakkale ruhudur

Kocaeli 12.11.2016 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan: 15 Temmuz Çanakkale ruhudur

AK Parti İl Teşkilatı'nın Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Cumartesi Buluşmaları'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "15 Temmuz ruhu aslında Çanakkale ruhudur." dedi.

1 KASIM’DA MUAZZAM SONUÇ ALDIK İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "STK’larla eksiklerimiz varsa görmek adına bir araya geliyoruz. Bizler hep beraber 7 Haziran seçimlerinin gördük. Kimlerin nasıl parlatıldığını, kanla yürüyen bir hayatın sazla nasıl örtüldüğünü gördük. Tek başına hükümet olmayacak bir sayı ile karşı karşıya kaldık. ‘Bu millet bize ayıp etti’ demedik. ‘’Demek ki eksikliğimiz’ var dedik. Bu eksiklerimizi tamamlayarak bir gayret ortaya koyduk. 1 Kasım seçimlerinde milletimiz ders almaya başladığımızı gördü ve muazzam sonuçlara ulaştık. Hadi artık yatalım demedik. 1 yıldır başta STK’lar olmak üzere kentte neler yaparız bunu değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.   15 TEMMUZ ÇANAKKALE RUHUDUR Ceyhan şunları kaydetti: “Biz milletçe bir ve beraber olduğumuz sürece cihan gelse yıkamaz. 15 Temmuz ruhu aslında Çanakkale ruhudur. 15 Temmuz akşamı 22.30 gibi darbe olduğunu kanaat getirdiğimiz de milletimiz sokaklara çıktı. 60 ve 80 darbelerinde milletimiz darbeyi görmüş ama sokağa çıkmamıştı. Ama 15 Temmuz akşamı bu milletin liderine ve ülkesine olan sevgisine şahit olduk. Bu millet ve kent için yaptığınız destekler için teşekkür ediyorum.”  
AK Parti İl Teşkilatı'nın Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Cumartesi Buluşmaları'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "15 Temmuz ruhu aslında Çanakkale ruhudur." dedi.


1 KASIM’DA MUAZZAM SONUÇ ALDIK
İl Başkanı Şemsettin Ceyhan "STK’larla eksiklerimiz varsa görmek adına bir araya geliyoruz. Bizler hep beraber 7 Haziran seçimlerinin gördük. Kimlerin nasıl parlatıldığını, kanla yürüyen bir hayatın sazla nasıl örtüldüğünü gördük. Tek başına hükümet olmayacak bir sayı ile karşı karşıya kaldık. ‘Bu millet bize ayıp etti’ demedik. ‘’Demek ki eksikliğimiz’ var dedik. Bu eksiklerimizi tamamlayarak bir gayret ortaya koyduk. 1 Kasım seçimlerinde milletimiz ders almaya başladığımızı gördü ve muazzam sonuçlara ulaştık. Hadi artık yatalım demedik. 1 yıldır başta STK’lar olmak üzere kentte neler yaparız bunu değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
15 TEMMUZ ÇANAKKALE RUHUDUR
Ceyhan şunları kaydetti: “Biz milletçe bir ve beraber olduğumuz sürece cihan gelse yıkamaz. 15 Temmuz ruhu aslında Çanakkale ruhudur. 15 Temmuz akşamı 22.30 gibi darbe olduğunu kanaat getirdiğimiz de milletimiz sokaklara çıktı. 60 ve 80 darbelerinde milletimiz darbeyi görmüş ama sokağa çıkmamıştı. Ama 15 Temmuz akşamı bu milletin liderine ve ülkesine olan sevgisine şahit olduk. Bu millet ve kent için yaptığınız destekler için teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.