CEYHAN, ANKARA’YA GİTTİ!

Kocaeli 02.02.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN, ANKARA’YA GİTTİ!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 2 gün Ankara’da İl başkanlar toplantısına katılacak. Toplantıda Danışma Meclislerinin formatının değişmesi ve teşkilat çalışmaları gündeme gelecek AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Genel merkezi tarafından her ay düzenlenen İl Başkanları toplantısına katılacak. Bu sabah Ankara’ya giden Ceyhan, öğle saatlerinde başlayacak toplantıya katılacak. Yarın da devam edecek olan toplantıda teşkilat çalışmaları ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. Ceyhan ile birlikte toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman katılacak. FORMAT DEĞİŞECEK AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek olan toplantıda özellikle teşkilatların çalışmaları ve teşkilat yapısı ile ilgili çalışma yapılması bekleniyor. Sadece başbakanın konuşmasının basına açık olduğu toplantıda bu kez her ay yapılan danışma meclisi toplantılarının formatı da ele alınacak. Genel Merkez teşkilat Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, danışma meclislerinin formatının değişeceğini belirterek, bundan sonra daha çok teşkilat üyelerinin konuştuğu, protokol üyelerinin ise dinlediği ve sorulara cevap verdiği Danışma Meclislerinin yapılacağı sinyallerini verdi.   

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 2 gün Ankara’da İl başkanlar toplantısına katılacak. Toplantıda Danışma Meclislerinin formatının değişmesi ve teşkilat çalışmaları gündeme gelecek

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Genel merkezi tarafından her ay düzenlenen İl Başkanları toplantısına katılacak. Bu sabah Ankara’ya giden Ceyhan, öğle saatlerinde başlayacak toplantıya katılacak. Yarın da devam edecek olan toplantıda teşkilat çalışmaları ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. Ceyhan ile birlikte toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman katılacak.

FORMAT DEĞİŞECEK

AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek olan toplantıda özellikle teşkilatların çalışmaları ve teşkilat yapısı ile ilgili çalışma yapılması bekleniyor. Sadece başbakanın konuşmasının basına açık olduğu toplantıda bu kez her ay yapılan danışma meclisi toplantılarının formatı da ele alınacak. Genel Merkez teşkilat Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, danışma meclislerinin formatının değişeceğini belirterek, bundan sonra daha çok teşkilat üyelerinin konuştuğu, protokol üyelerinin ise dinlediği ve sorulara cevap verdiği Danışma Meclislerinin yapılacağı sinyallerini verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.