19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan, çocuklarıyla Bilim Merkezi’nde

Kocaeli 07.12.2015 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan, çocuklarıyla Bilim Merkezi’nde

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Pazar gününü eşi ve çocuklarına ayırarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bilim Merkezini ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, haftanın bir günü siyasete ara vererek pazar günlerini ailesi ile geçirmeye özen gösteriyor. Ceyhan, bu hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bilim ve teknolojiyi her yaştan farklı birikime sahip insanlarla buluşturmak adına oluşturduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezini ailesi ve çocuklarıyla birlikte dolaştı. EŞİ VE ÇOCUKLARI HAYRAN KALDI Bilim Merkezinde düzenekleri uygulamalı olarak deneyen Ceyhan ailesi Bilim merkezine hayran kaldı. Bilim Merkezi ile değerlendirmelerde bulunan Ceyhan “ Bilim Merkezimizde eşim ve çocuklarımla keyifli bir Pazar günü geçirdim. Müslüman bilim insanlarının icat ve keşiflerinin uygulamalı olarak sunulduğu bilim merkezinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, çocuklarımızın bilimi uygulamalı olarak öğreniyor olması sevindirici. 18 Nisan'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'n katılımıyla açılan merkezin bilimsel düzenekleri, atölye ve etkinlikleriyle hem eğlendiriyor, hem de öğretiyor” dedi. Bilim Mеrkеzinde düzenekleri tek tek incelediklerini söyleyen Ceyhan, Bilim Mеrkеzi'nin yаşаyаrаk, dоkunаrаk vе dеnеyеrеk öğrеnеbilmеk için büyük bir fırsаt  оlduğunu  gеlеcеğin bilim insаnlаrının yеtişmеsindе büyük kаtkı sаğlаyаcаğınа bu merkezin bilgiyi kaynağından öğrenmelerini sağlamak ve bilime olan merakı tetiklemek için bir üs haline geleceğini söyledi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Pazar gününü eşi ve çocuklarına ayırarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bilim Merkezini ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, haftanın bir günü siyasete ara vererek pazar günlerini ailesi ile geçirmeye özen gösteriyor. Ceyhan, bu hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bilim ve teknolojiyi her yaştan farklı birikime sahip insanlarla buluşturmak adına oluşturduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezini ailesi ve çocuklarıyla birlikte dolaştı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI HAYRAN KALDI

Bilim Merkezinde düzenekleri uygulamalı olarak deneyen Ceyhan ailesi Bilim merkezine hayran kaldı. Bilim Merkezi ile değerlendirmelerde bulunan Ceyhan “ Bilim Merkezimizde eşim ve çocuklarımla keyifli bir Pazar günü geçirdim. Müslüman bilim insanlarının icat ve keşiflerinin uygulamalı olarak sunulduğu bilim merkezinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, çocuklarımızın bilimi uygulamalı olarak öğreniyor olması sevindirici. 18 Nisan'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'n katılımıyla açılan merkezin bilimsel düzenekleri, atölye ve etkinlikleriyle hem eğlendiriyor, hem de öğretiyor” dedi.

Bilim Mеrkеzinde düzenekleri tek tek incelediklerini söyleyen Ceyhan, Bilim Mеrkеzi'nin yаşаyаrаk, dоkunаrаk vе dеnеyеrеk öğrеnеbilmеk için büyük bir fırsаt  оlduğunu  gеlеcеğin bilim insаnlаrının yеtişmеsindе büyük kаtkı sаğlаyаcаğınа bu merkezin bilgiyi kaynağından öğrenmelerini sağlamak ve bilime olan merakı tetiklemek için bir üs haline geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.