19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan: “Çok iyi hazırlandık”

Kocaeli 11.03.2017 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan: “Çok iyi hazırlandık”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün düzenlediği basın toplantısında, yarınki Açılış Bayramı'na en iyi şekilde hazırlandıklarını, hiçbir sorun yaşanmayacağını ve programın görkemli olacağını söyledi.

İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ OLACAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geliş programını Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığını, kendilerinin de mitinge katılıma katkı sağladıklarını belirten Ceyhan, “Coşkulu, heyecanlı, iğne atsan yere düşmez deyimine uygun bir miting olacak” dedi.  DAVET BROŞÜRÜ DAĞITTILAR AK Partililer, bugün de 20’şer kişilik 18 ayrı ekip halinde İzmit’in merkez bölgesine dağılarak, vatandaşları mitinge davet ettiler. İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, mitinge sadece İzmit’ten 41 bin kişilik katılım sağlayacaklarını söyledi.  Ceyhan, Açılış Bayramı’na Cumhurbaşkanı ile hangi bakanların katılacağının henüz belli olmadığını belirtti.   
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün düzenlediği basın toplantısında, yarınki Açılış Bayramı'na en iyi şekilde hazırlandıklarını, hiçbir sorun yaşanmayacağını ve programın görkemli olacağını söyledi.


İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ OLACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geliş programını Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığını, kendilerinin de mitinge katılıma katkı sağladıklarını belirten Ceyhan, “Coşkulu, heyecanlı, iğne atsan yere düşmez deyimine uygun bir miting olacak” dedi. 
DAVET BROŞÜRÜ DAĞITTILAR
AK Partililer, bugün de 20’şer kişilik 18 ayrı ekip halinde İzmit’in merkez bölgesine dağılarak, vatandaşları mitinge davet ettiler. İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, mitinge sadece İzmit’ten 41 bin kişilik katılım sağlayacaklarını söyledi. 
Ceyhan, Açılış Bayramı’na Cumhurbaşkanı ile hangi bakanların katılacağının henüz belli olmadığını belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.