Ceyhan'dan Başkan Soba’ya geçmiş olsun ziyareti!

Gebze 04.05.2017 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan'dan Başkan Soba’ya geçmiş olsun ziyareti!

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’yı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’yı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti’li Soba’nın belindeki rahatsızlıktan dolayı geçtiğimiz gün fıtık ameliyatı olmuştu. Özel Gebze Merkez Hastanesi’nde ameliyat olan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba'nın sağlık durumunun iyiye olduğu ve taburcu edildiği görüldü. Evinde istirahat eden Hasan Soba’yı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticileri ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Ceyhan, “Geçtiğimiz günlerde belinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Hasan Soba’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Rabbim acil şifalar versin.” diye yazdı.  

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’yı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’yı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti’li Soba’nın belindeki rahatsızlıktan dolayı geçtiğimiz gün fıtık ameliyatı olmuştu. Özel Gebze Merkez Hastanesi’nde ameliyat olan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba'nın sağlık durumunun iyiye olduğu ve taburcu edildiği görüldü. Evinde istirahat eden Hasan Soba’yı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticileri ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Ceyhan, “Geçtiğimiz günlerde belinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Hasan Soba’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Rabbim acil şifalar versin.” diye yazdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.