19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CEYHAN'DAN GEBZE TURU

Gebze 18.02.2016 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN'DAN GEBZE TURU

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Salı gününü Gebze’ye ayırdı.

Her hafta bir ilçede programlar yapan Ceyhan, Gebze’de önce Partinin kanat önderleri, Eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Eski Darıca İlçe Başkanı Hakan Höbek ve Kocaeli Kurucu İl Yöneticisi İsmail Kahraman’ı ziyaret edip, ardından Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker ile seçim beyannamesini masaya yatırıp, daha sonra İlçe Teşkilatında Meclis Üyeleri, mahalle Başkanları ve İlçe Yöneticileriyle toplantı gerçekleştirdi. PROJELERİ DEĞERLENDİRDİLER AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarettin toplantı bölümünde; Gebze’ye kazandırılan belediye yatırımları, hayata geçirilecek projeler ve çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. Başkanlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sinevizyon eşliğinde Gebze’ye kazandırılan hizmetler, devam eden yatırımlar ve uygulanacak projeler hakkında bilgi verdi. ZİYARETLERİN AMACI Gebze İlçe Teşkilatında bir de Basın toplantısı gerçekleştiren Ceyhan, “Her hafta salı gününü program dahilinde gidiyoruz. Şu anda beşinci ilçedeyiz. Kar kış demeden 5 ilçeye gittik. İl istişarede olan ağabeylerimizi ve arkadaşlarımızı ziyaret edip, ardından belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanlarımızın seçim beyannamesinde ki vaatleri değerlendirip partide görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz. Ana gayemiz teşkilatlarımızla bir araya gelmek. Önümüzde ki süreçte anayasa, başkanlık sürecinde arkadaşlarımızın görüşlerini alıp mevcut yapıyı da son şekliyle görmüş oluyoruz.”dedi. YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerini yakından ilgilendiren 2B arazilerinin durumu ve tapu devirleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Şemsettin Ceyhan, konuyu yakından takip ettiklerini ve çözüme kavuşturacaklarını belirterek, “Belediye’den konunun acil bir şekilde çözülmesinde beklenti var. O konuyla ilgili hem vekilimiz İlyas Bey, hem Belediye Başkanımız Adnan bey hem de biz bir tarafındayız. Önümüzde ki hafta konuyu gündeme taşıyacağız ve toplantı gerçekleştireceğiz. Bu konuyu iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz. “diye konuştu. SÖZLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ Söz verilen projelerin durumuyla ilgili de konuşan ve vatandaşlara verdikleri, sözlerin takipçisi olduklarının altını çizen Ceyhan, “1 Kasım seçimlerinin zaferi bizlere 7 Haziran mesajını asla unutturmayacak. Bizim için sorumluluk ve hizmet etmek için en anlamlı mesaj olarak 7 Haziran seçimleri bizim hafızamızda yer alacak. Artık önümüzde planlı bir seçim olmadığı düşüncesiyle söylüyorum, seçmene verdiğimiz yerel hizmet sözlerimizin gereğini yapmak için ciddi bir şekilde takip ediyoruz ve destek olunması gereken konularda destek veriyoruz.”dedi.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Salı gününü Gebze’ye ayırdı.

Her hafta bir ilçede programlar yapan Ceyhan, Gebze’de önce Partinin kanat önderleri, Eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Eski Darıca İlçe Başkanı Hakan Höbek ve Kocaeli Kurucu İl Yöneticisi İsmail Kahraman’ı ziyaret edip, ardından Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker ile seçim beyannamesini masaya yatırıp, daha sonra İlçe Teşkilatında Meclis Üyeleri, mahalle Başkanları ve İlçe Yöneticileriyle toplantı gerçekleştirdi.

PROJELERİ DEĞERLENDİRDİLER

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarettin toplantı bölümünde; Gebze’ye kazandırılan belediye yatırımları, hayata geçirilecek projeler ve çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. Başkanlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sinevizyon eşliğinde Gebze’ye kazandırılan hizmetler, devam eden yatırımlar ve uygulanacak projeler hakkında bilgi verdi.

ZİYARETLERİN AMACI

Gebze İlçe Teşkilatında bir de Basın toplantısı gerçekleştiren Ceyhan, “Her hafta salı gününü program dahilinde gidiyoruz. Şu anda beşinci ilçedeyiz. Kar kış demeden 5 ilçeye gittik. İl istişarede olan ağabeylerimizi ve arkadaşlarımızı ziyaret edip, ardından belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanlarımızın seçim beyannamesinde ki vaatleri değerlendirip partide görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz. Ana gayemiz teşkilatlarımızla bir araya gelmek. Önümüzde ki süreçte anayasa, başkanlık sürecinde arkadaşlarımızın görüşlerini alıp mevcut yapıyı da son şekliyle görmüş oluyoruz.”dedi.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerini yakından ilgilendiren 2B arazilerinin durumu ve tapu devirleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Şemsettin Ceyhan, konuyu yakından takip ettiklerini ve çözüme kavuşturacaklarını belirterek, “Belediye’den konunun acil bir şekilde çözülmesinde beklenti var. O konuyla ilgili hem vekilimiz İlyas Bey, hem Belediye Başkanımız Adnan bey hem de biz bir tarafındayız. Önümüzde ki hafta konuyu gündeme taşıyacağız ve toplantı gerçekleştireceğiz. Bu konuyu iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz. “diye konuştu.

SÖZLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ

Söz verilen projelerin durumuyla ilgili de konuşan ve vatandaşlara verdikleri, sözlerin takipçisi olduklarının altını çizen Ceyhan, “1 Kasım seçimlerinin zaferi bizlere 7 Haziran mesajını asla unutturmayacak. Bizim için sorumluluk ve hizmet etmek için en anlamlı mesaj olarak 7 Haziran seçimleri bizim hafızamızda yer alacak. Artık önümüzde planlı bir seçim olmadığı düşüncesiyle söylüyorum, seçmene verdiğimiz yerel hizmet sözlerimizin gereğini yapmak için ciddi bir şekilde takip ediyoruz ve destek olunması gereken konularda destek veriyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.