Ceyhan’dan KASKF’a ziyaret

Spor 18.03.2016 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan’dan KASKF’a ziyaret

Ceyhan’dan KASKF’a ziyaret

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Ak Parti İl Yönetimi dün Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. KASKF Başkanı Murat Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Ak Parti İl Yöneticileri Üyeleri Abdullah Eryarsoy, Adnan Turan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Temel Ertem, KASKF yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 10 YIL ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ Başkan Aydın, Ceyhan'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve şunları söyledi. "Şemsettin Bey göreve geldiği ilk günden beri bizleri ziyaret ediyor. Bugün de sportif anlamda bir sorun varsa onların paylaşılmasını istedik. Bundan 10 yıl kadar önce federasyonumuza böylesi ziyaretler olduğunda zorluk çekiyorduk. Eski binamızdaki şartlarımız yeterli değildi. Ancak bugün 40-45 kişi rahatlıkla kahvaltıda, yemekte ağırlayabileceğimiz bir ortama kavuştuk. Bu imkanın aynısı Gebze'de de var. Bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim.
Ceyhan’dan KASKF’a ziyaret

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Ak Parti İl Yönetimi dün Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. KASKF Başkanı Murat Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Ak Parti İl Yöneticileri Üyeleri Abdullah Eryarsoy, Adnan Turan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Temel Ertem, KASKF yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

10 YIL ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ

Başkan Aydın, Ceyhan'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve şunları söyledi. "Şemsettin Bey göreve geldiği ilk günden beri bizleri ziyaret ediyor. Bugün de sportif anlamda bir sorun varsa onların paylaşılmasını istedik. Bundan 10 yıl kadar önce federasyonumuza böylesi ziyaretler olduğunda zorluk çekiyorduk. Eski binamızdaki şartlarımız yeterli değildi. Ancak bugün 40-45 kişi rahatlıkla kahvaltıda, yemekte ağırlayabileceğimiz bir ortama kavuştuk. Bu imkanın aynısı Gebze'de de var. Bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.