19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan’dan Kocaeli’ye “TEŞEKKÜR”

Kocaeli 18.07.2017 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan’dan Kocaeli’ye “TEŞEKKÜR”

15 Temmuz’un yıl dönümünde vatandaşların demokrasi nöbetlerine gösterdiği ilgiden bir hayli memnun kalan AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, yayınladığı teşekkür mesajında “Birlikte çok daha güçlü ve kararlıyız.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 15 Temmuz Anma etkinlikleri ve Demokrasi nöbetlerinde, Meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkürlerini iletti. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin Yıldönümünde İzmit Perşembe Pazarı alanında bulunan Milli İrade Meydan 2 gece, Gebze ise Milli İrade Kent Meydanı’nda 6 gece demokrasi nöbetlerine ev sahipliği yaptı. Gerek anma etkinlikleri ve gerekse demokrasi nöbetlerinde vatandaşlarla birlikte sabahlayan İl Başkanı Ceyhan, Kocaeli hemşerilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı. BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Sadece İzmit’de kalmayarak ilçelerdeki programları da takip eden Ceyhan, vatandaşların  ilgisinden bir hayli memnun kaldı. Ceyhan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Birlikte çok daha güçlü ve kararlıyız. 15 Temmuz Destanının kahramanları aziz şehitlerimizi dualar ile anmak için, o gece tecelli eden Diriliş ruhunu diri tutmak adına Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla yine meydanlarda nöbetteydik.  Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. O karanlık geceyi aydınlığa çeviren kahraman şehitlerimizin ruhu şâd olsun. 2 gün boyunca meydanları dolduran kalbi her daim vatan ve bayrak aşkıyla çarpan çok değerli Kocaelili hemşerilerimi ve tam kadro meydanlarda yerini alan kıymetli teşkilat mensuplarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
15 Temmuz’un yıl dönümünde vatandaşların demokrasi nöbetlerine gösterdiği ilgiden bir hayli memnun kalan AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, yayınladığı teşekkür mesajında “Birlikte çok daha güçlü ve kararlıyız.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 15 Temmuz Anma etkinlikleri ve Demokrasi nöbetlerinde, Meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkürlerini iletti. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin Yıldönümünde İzmit Perşembe Pazarı alanında bulunan Milli İrade Meydan 2 gece, Gebze ise Milli İrade Kent Meydanı’nda 6 gece demokrasi nöbetlerine ev sahipliği yaptı. Gerek anma etkinlikleri ve gerekse demokrasi nöbetlerinde vatandaşlarla birlikte sabahlayan İl Başkanı Ceyhan, Kocaeli hemşerilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Sadece İzmit’de kalmayarak ilçelerdeki programları da takip eden Ceyhan, vatandaşların  ilgisinden bir hayli memnun kaldı. Ceyhan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Birlikte çok daha güçlü ve kararlıyız. 15 Temmuz Destanının kahramanları aziz şehitlerimizi dualar ile anmak için, o gece tecelli eden Diriliş ruhunu diri tutmak adına Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla yine meydanlarda nöbetteydik.  Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. O karanlık geceyi aydınlığa çeviren kahraman şehitlerimizin ruhu şâd olsun. 2 gün boyunca meydanları dolduran kalbi her daim vatan ve bayrak aşkıyla çarpan çok değerli Kocaelili hemşerilerimi ve tam kadro meydanlarda yerini alan kıymetli teşkilat mensuplarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.