19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan'dan lav silahlı saldırılara lanet

Kocaeli 21.01.2017 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan'dan lav silahlı saldırılara lanet

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na bu akşam üzeri lav silahıyla düzenlenen saldırı girişimi sonrası AK Partİ Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan sosyal medya hesabından kınama mesajı yayınladı.

  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne lav silahıyla ateş açıldı. Saldırıda binanın bahçe duvarı isabet alırken saldırıda ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin ise konu hakkında yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana geldiğini, personelden ölü ya da yaralı bulunmadığını söyledi. Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen saldırıdan kısa bir süre sonra da Sütlüce'de bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na lav silahıyla saldırı girişimi oldu. "LANETLİYORUM" Saldırı girişimleri sonrası birçok isimden tepki geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da twitter hesabından "İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum" mesajını paylaştı. Ceyhan'ın mesajları şöyle:          
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na bu akşam üzeri lav silahıyla düzenlenen saldırı girişimi sonrası AK Partİ Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan sosyal medya hesabından kınama mesajı yayınladı.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne lav silahıyla ateş açıldı. Saldırıda binanın bahçe duvarı isabet alırken saldırıda ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin ise konu hakkında yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü bahçe duvarına isabet eden bir lav silahı saldırısı meydana geldiğini, personelden ölü ya da yaralı bulunmadığını söyledi. Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen saldırıdan kısa bir süre sonra da Sütlüce'de bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na lav silahıyla saldırı girişimi oldu.

"LANETLİYORUM"

Saldırı girişimleri sonrası birçok isimden tepki geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da twitter hesabından "İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum" mesajını paylaştı.

Ceyhan'ın mesajları şöyle:

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.