Ceyhan'dan önemli uyarı!

Kocaeli 20.12.2016 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan'dan önemli uyarı!

Dün akşam Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir sergide silahlı saldırıya uğradı. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı  saldırıda bulunan Mevlüt Mert Altıntaş,operasyonla etkisiz hale getirildi. Olayların akabinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan kendisine ait sosyal medya hesabından teşkilatını uyaran bir mesaj yayımladı. Ceyhan'ın teşkilatlara attığı mesaj da, "Değerli teşkilat mensuplarımız bizim tarafımızdan gönderilmeyen hiçbir mesaj veya ses kaydına lütfen itibar etmeyiniz ve yaymayınız. Diriliş grubu diye atılan ses kaydının bizlerle herhangi bir ilgisi yoktur. Bilgilerinize... AK Parti İl Başkanlığı" diyerek teşkilatını uyardı.

Dün akşam Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir sergide silahlı saldırıya uğradı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı  saldırıda bulunan Mevlüt Mert Altıntaş,operasyonla etkisiz hale getirildi. Olayların akabinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan kendisine ait sosyal medya hesabından teşkilatını uyaran bir mesaj yayımladı.

Ceyhan'ın teşkilatlara attığı mesaj da, "Değerli teşkilat mensuplarımız bizim tarafımızdan gönderilmeyen hiçbir mesaj veya ses kaydına lütfen itibar etmeyiniz ve yaymayınız. Diriliş grubu diye atılan ses kaydının bizlerle herhangi bir ilgisi yoktur. Bilgilerinize... AK Parti İl Başkanlığı" diyerek teşkilatını uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.