CEYHAN DARICA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Darıca 24.03.2016 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN DARICA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ekranların sevilen yüzü Esra Ceyhan’ı ağırladı. “Aile İçi Çocuk Eğitimi” söyleşisi ile Darıcalı hayranlarıyla buluşan Esra Ceyhan, ailelere önemli mesajlar verdi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katıldığı programa yoğun ilgi gösteren Darıcalılar, zaman zaman sordukları sorularla merak ettikleri konulara cevap ararken, Esra Ceyhan, insanların geleceğini şekillendiren çocukluk evresinin önemine değinerek, ailelere bu süreçte çocuklarıyla olan iletişimlerinin ve davranışlarının önemini anlattı. ÇOCUKLARIMIZIN İNANÇ DÜNYASINI GELİŞTİRMELİYİZ Ailelere çocuk yetiştirme konusunda önemli bilgiler veren Ceyhan, çocuklarla iletişimde beden dilinin önemine değindi. Ceyhan “Aileler olarak yaptığımız ve söylediğinizin birbiriyle örtüşmesi gerekiyor.Çocuklarımıza dedikodu yapma deyip kendimiz yapıyorsak çocuklarımıza karşı inandırıcılığımız kalmaz.Geleceğimiz olan çocuklarımızın inanç dünyasını da geliştirmek gerek. Bir çocuğun ahlaklı olması, yalan söylememesi son derece önemli.Çocuklarımıza karşı şeffaf ve dürüst olursak çocuğumuzla hiçbir sorun yaşamayız.” dedi. Çocuklara iyi davranmanın önemine de değinen Ceyhan, "Ebeveynler olarak çocuklarımıza kötü davranırsak çocuğun davranışları da olumsuz yönde değişir.Bizler çocukların rol modelleriyiz. Yaptığınız her yanlış davranışı maalesef ki  çocuklarımızda da görüyoruz. Çocukların hatalarını konuşarak düzeltmeliyiz. Onlardan yanlış bir söz ve hareket duyduğumuzda da, şiddet göstermemeli ve problemi konuşarak çözmeliyiz.” diyerek ailelere çocuk yetiştirme ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Programın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek  katılımlarından ve verdiği bilgilerden dolayı Esra Ceyhan’a teşekkür ederek, bir çiçek takdim ettiler.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ekranların sevilen yüzü Esra Ceyhan’ı ağırladı. “Aile İçi Çocuk Eğitimi” söyleşisi ile Darıcalı hayranlarıyla buluşan Esra Ceyhan, ailelere önemli mesajlar verdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katıldığı programa yoğun ilgi gösteren Darıcalılar, zaman zaman sordukları sorularla merak ettikleri konulara cevap ararken, Esra Ceyhan, insanların geleceğini şekillendiren çocukluk evresinin önemine değinerek, ailelere bu süreçte çocuklarıyla olan iletişimlerinin ve davranışlarının önemini anlattı.

ÇOCUKLARIMIZIN İNANÇ DÜNYASINI GELİŞTİRMELİYİZ

Ailelere çocuk yetiştirme konusunda önemli bilgiler veren Ceyhan, çocuklarla iletişimde beden dilinin önemine değindi. Ceyhan “Aileler olarak yaptığımız ve söylediğinizin birbiriyle örtüşmesi gerekiyor.Çocuklarımıza dedikodu yapma deyip kendimiz yapıyorsak çocuklarımıza karşı inandırıcılığımız kalmaz.Geleceğimiz olan çocuklarımızın inanç dünyasını da geliştirmek gerek. Bir çocuğun ahlaklı olması, yalan söylememesi son derece önemli.Çocuklarımıza karşı şeffaf ve dürüst olursak çocuğumuzla hiçbir sorun yaşamayız.” dedi.

Çocuklara iyi davranmanın önemine de değinen Ceyhan, "Ebeveynler olarak çocuklarımıza kötü davranırsak çocuğun davranışları da olumsuz yönde değişir.Bizler çocukların rol modelleriyiz. Yaptığınız her yanlış davranışı maalesef ki  çocuklarımızda da görüyoruz. Çocukların hatalarını konuşarak düzeltmeliyiz. Onlardan yanlış bir söz ve hareket duyduğumuzda da, şiddet göstermemeli ve problemi konuşarak çözmeliyiz.” diyerek ailelere çocuk yetiştirme ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Programın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek  katılımlarından ve verdiği bilgilerden dolayı Esra Ceyhan’a teşekkür ederek, bir çiçek takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.