CEYHAN: “ENERJİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ”

Kocaeli 18.05.2017 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CEYHAN: “ENERJİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, düzenlediği basın toplantısında güncel konularla ilgili görüşlerini açıkladı. Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye katılıp Cumhurbaşkanına oyları ve enerjileri ile destek vereceklerini açıklayan Ceyhan, 43’ünde genç olmak üzere 60-65 otobüsle Ankara’ya gideceğini söyledi. Ceyhan, Trabzon Maçka’da şehit olan Osmangazi Çetingöz’e ile vefat eden Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk’a rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Olağanüstü genel kurul 21 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak AK Parti’nin 3’üncü olağanüstü büyük genel kuruluna, 24 delege ile eksiksiz olarak katılıp Cumhurbaşkanına oyları ve enerjileri ile destek vereceklerini açıklayan Ceyhan, 43’ünde genç olmak üzere 60-65 otobüsle Ankara’ya gideceğini söyledi. “KULAK ASMIYORUM” SP İl başkanlığına atanan Nurettin Çelik’e görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Ceyhan, İl başkanları ile buluşmaları sonrası yapılan eleştirilere tepki gösterdi. “İl Başkanları ile bu ay yaptığımız buluşmada, 5 dakika langırt oynadık. Bu durumu, sanki kent için istişare yapmıyor gibi göstermek il başkanlarına haksızlıktır. Bu birlikteliğe nifak sokmak istiyorlar. İl Başkanları buluşmasında, kentin sorunlarını yer aldığı gündem ile ilgili müzakere ediyor, ardından Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanına gidilip görüşülüyor. Bu toplantılarda, en ufak bir kavga oluşturmadan, yaşanılan sıkıntılarda birbirinden destek isteniyor. Bunun bereketi ve güzelliği takdir edilmelidir. Birliktelik, kentin yararınadır. Yan yana gelmek bile kent için başarı sayılması gerektiğini düşünüyorum. AK Parti il Başkanı olarak bunlara kulak asmıyorum.” diye konuştu. "3.GELENEKSEL STK İFTARINI DA YAPACAĞIZ" Ramazan ayının huzur içinde geçmesini arzu ettiklerini belirten Oruç tutanın tutmayana, tutmayanın tutana saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Ceyhan: “ İslam hoşgörü dinidir. Ramazan ruhuna yakışır bir şekilde geçirilmesi için çalışacağız. Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve partililerimizle fakir fukara sofralarını misafir olacağız. 3.Geleneksel STK iftarını da yapacağız. Tarihi gelecek hafta belli olacak.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, düzenlediği basın toplantısında güncel konularla ilgili görüşlerini açıkladı. Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye katılıp Cumhurbaşkanına oyları ve enerjileri ile destek vereceklerini açıklayan Ceyhan, 43’ünde genç olmak üzere 60-65 otobüsle Ankara’ya gideceğini söyledi.

Ceyhan, Trabzon Maçka’da şehit olan Osmangazi Çetingöz’e ile vefat eden Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk’a rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Olağanüstü genel kurul 21 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak AK Parti’nin 3’üncü olağanüstü büyük genel kuruluna, 24 delege ile eksiksiz olarak katılıp Cumhurbaşkanına oyları ve enerjileri ile destek vereceklerini açıklayan Ceyhan, 43’ünde genç olmak üzere 60-65 otobüsle Ankara’ya gideceğini söyledi.

“KULAK ASMIYORUM”

SP İl başkanlığına atanan Nurettin Çelik’e görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Ceyhan, İl başkanları ile buluşmaları sonrası yapılan eleştirilere tepki gösterdi. “İl Başkanları ile bu ay yaptığımız buluşmada, 5 dakika langırt oynadık. Bu durumu, sanki kent için istişare yapmıyor gibi göstermek il başkanlarına haksızlıktır. Bu birlikteliğe nifak sokmak istiyorlar. İl Başkanları buluşmasında, kentin sorunlarını yer aldığı gündem ile ilgili müzakere ediyor, ardından Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanına gidilip görüşülüyor. Bu toplantılarda, en ufak bir kavga oluşturmadan, yaşanılan sıkıntılarda birbirinden destek isteniyor. Bunun bereketi ve güzelliği takdir edilmelidir. Birliktelik, kentin yararınadır. Yan yana gelmek bile kent için başarı sayılması gerektiğini düşünüyorum. AK Parti il Başkanı olarak bunlara kulak asmıyorum.” diye konuştu.

"3.GELENEKSEL STK İFTARINI DA YAPACAĞIZ"

Ramazan ayının huzur içinde geçmesini arzu ettiklerini belirten Oruç tutanın tutmayana, tutmayanın tutana saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Ceyhan: “ İslam hoşgörü dinidir. Ramazan ruhuna yakışır bir şekilde geçirilmesi için çalışacağız. Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve partililerimizle fakir fukara sofralarını misafir olacağız. 3.Geleneksel STK iftarını da yapacağız. Tarihi gelecek hafta belli olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.