19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan Eynerce Kavşağını İnceledi

Dilovası 13.01.2016 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan Eynerce Kavşağını İnceledi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Dilovası’nda yapımı devam eden Eynerce (doğu) kavşağında çalışmaları inceledi. Ceyhan “ Dilovası’na girişte zorluk yaşatan bu kavşağı yakın zamanda milletimizin hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz” dedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) kavşağında incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla temelleri atılan ve çalışmalar hızla devam eden Dilovası’na girişte büyük rahatlık sağlayacak olan Eynerce (doğu) kavşağında İlçe başkanı Osman Akbulut ile çalışmalar hakkında proje sorumlusundan bilgiler aldı. Köprünün üzerine çıkarak işçilere selam veren Ceyhan, bir dönem büyük sıkıntılara sebep olan ve Dilovası’na girişte zorluk yaşatan bu kavşağı yakın zamanda milletimizin hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz, dedi. MİLLETİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ Seçim beyannamesinde verdikleri sözleri yerine getirerek milletin güvenini boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Ceyhan ” Ulaşımda yatırımlar hız kesmeden devam edecek, amacımız kesintisiz ve hızlı ulaşımın sağlanmasıdır, dedi. Ceyhan, hükümetimiz kurulduğu günden bugüne kadar ulaşım alanına büyük ağırlık vererek, çok önemli kaynakları ulaşımın çağdaş ve modern hale gelmesi için harcamaktan kaçınmadı” dedi. Ceyhan “ 1 Kasım seçimlerinde milletimizde aldığımız güven ve destek ile çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız, her zaman söylüyoruz,1 Kasım zaferi bizlere 7 Haziran mesajını unutturmayacak ve çalışmalarımızı eksiksiz ve gayretle yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. SEÇİM BEYANNAMELERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ Kavşak incelemesinin ardından, Dilovası Belediyesinde Belediye Başkanı Ali Toltar ve Belediye Meclis üyelerinin olduğu toplantıda proje ve yatırımların sunumunu aldı. Ceyhan, “ İlçelerimizde yatırımlarımızın takipçisi olacağız, yerel ve genel olarak beyannamelerimizde milletimize ne söz verdiysek yerine getirmek için çalışacağız, belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize destek olarak, çalışmaların hızlanmasını sağlayacağız” dedi. Bugüne kadar AK Parti’nin belediyecilik çalışmalarında çığır açtığını söyleyen Ceyhan, “Milletimiz her alanda hizmetlerin kapısının önüne kadar geldiğini görünce rahat bir nefes aldı”dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Dilovası’nda yapımı devam eden Eynerce (doğu) kavşağında çalışmaları inceledi. Ceyhan “ Dilovası’na girişte zorluk yaşatan bu kavşağı yakın zamanda milletimizin hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz” dedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) kavşağında incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla temelleri atılan ve çalışmalar hızla devam eden Dilovası’na girişte büyük rahatlık sağlayacak olan Eynerce (doğu) kavşağında İlçe başkanı Osman Akbulut ile çalışmalar hakkında proje sorumlusundan bilgiler aldı. Köprünün üzerine çıkarak işçilere selam veren Ceyhan, bir dönem büyük sıkıntılara sebep olan ve Dilovası’na girişte zorluk yaşatan bu kavşağı yakın zamanda milletimizin hizmetine açarak Dilovası’nda bir projeyi daha hayata geçireceğiz, dedi.

MİLLETİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Seçim beyannamesinde verdikleri sözleri yerine getirerek milletin güvenini boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Ceyhan ” Ulaşımda yatırımlar hız kesmeden devam edecek, amacımız kesintisiz ve hızlı ulaşımın sağlanmasıdır, dedi. Ceyhan, hükümetimiz kurulduğu günden bugüne kadar ulaşım alanına büyük ağırlık vererek, çok önemli kaynakları ulaşımın çağdaş ve modern hale gelmesi için harcamaktan kaçınmadı” dedi. Ceyhan “ 1 Kasım seçimlerinde milletimizde aldığımız güven ve destek ile çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız, her zaman söylüyoruz,1 Kasım zaferi bizlere 7 Haziran mesajını unutturmayacak ve çalışmalarımızı eksiksiz ve gayretle yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

SEÇİM BEYANNAMELERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Kavşak incelemesinin ardından, Dilovası Belediyesinde Belediye Başkanı Ali Toltar ve Belediye Meclis üyelerinin olduğu toplantıda proje ve yatırımların sunumunu aldı. Ceyhan, “ İlçelerimizde yatırımlarımızın takipçisi olacağız, yerel ve genel olarak beyannamelerimizde milletimize ne söz verdiysek yerine getirmek için çalışacağız, belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize destek olarak, çalışmaların hızlanmasını sağlayacağız” dedi. Bugüne kadar AK Parti’nin belediyecilik çalışmalarında çığır açtığını söyleyen Ceyhan, “Milletimiz her alanda hizmetlerin kapısının önüne kadar geldiğini görünce rahat bir nefes aldı”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.