19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CEYHAN: “FETÖ’CÜLERİ TEŞKİLATLARDAN DA UZAKLAŞTIRACAĞIZ”

Kocaeli 18.08.2016 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN: “FETÖ’CÜLERİ TEŞKİLATLARDAN DA UZAKLAŞTIRACAĞIZ”

Tramvay çalışmalarında yaşanan sıkıntıyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit’te şehir içi ulaşım projelerinde sıkıntı yaşandığını söyledi.

Özellikle şehir merkezinde devam eden tramvay çalışmasında esnafların ve bölgede oturanların mağduriyetinin olduğunu belirten Ceyhan, “15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yavaşlayan tramvay çalışmalarında esnaflarımız sıkıntı yaşıyor, bunun farkındayız, çalışmaların hızlandırılması gerektiğini görüyoruz ve yakından takip ediyoruz.” dedi. FETÖ ile ilgili olarak geçtiğimiz pazartesi günü Genel Merkez Kocaeli İl Koordinatörü Osman Boyraz’ın ilimize geldiğini ve bu konuyla ilgili toplantı yaptıklarını belirten Ceyhan: “Teşkilatlarımızda FETÖ’cülerin olup olmadığıyla ilgili ilçe başkanlıklarımı nezdinde, ilçelerin ana kademe, kadın, gençlik, mahalle teşkilatlarımızda ve il teşkilatımızda çalışmalar yürütülüyor. Bu konuda Türkiye’nin en az sıkıntılı olan illerin başında geliyoruz; teşkilatlarımızda yok denecek az FETÖ’cü olduğunu sanıyoruz. Sinsi yapıyı biliyoruz titizlikle çalışma yapıyoruz. Eğer çıkarsa, kamuoyuna da bilgi vererek teşkilatlarımızdan uzaklaştıracağız. Bizim il ve ilçe kongrelerimiz 17-25 Aralık sonra yapıldığı için yönetimlere sızacaklarını düşünmüyoruz. Teşkilatçılık zor iştir; FETÖ’cüler zahmetli işleri sevmez, onlar devletin içine sızmaya çalışırlar. Teşkilatçılık işleri onlara angarya gelir.” dedi. Kardeş şehir Mardin’e muhtemelen 2 Eylül’de ikinci ziyaretin gerçekleşeceğini açıklayan Ceyhan, gönül köprüleri kurmak için Mardin’e bu kez sanayici-iş adamı, esnaflar, sanatçı ve sporcular, gazetecilerle birlikte gideceklerini söyledi.  Üye formu aldıklarını ancak üye kayıtlarının dondurulduğunu açıklayan AK Parti İl Başkanı Ceyhan, her Salı günü STK ziyaretlerini sürdürmeye devam edeceklerini, bayram ertesi de planlı teşkilat çalışmaları için programlar yaptıklarını söyledi. Ceyhan, 17 Ağustos 1999 Depremi’nin üzerinden 17 yıl geçtiğini acıların tazeliğini koruduğu belirtti, depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet, yakınlarını sabır dileklerini iletti, “Deprem, dünyanın en güzel coğrafyasında bulunan ilimizin bir gerçeği. Deprem önlemleri için ciddi adımlar atıldı; kentsel dönüşümler yapılıyor. Binalar teknolojiye uygun ve deprem yönetmeliklere uygun olarak yapılmalıdır. Bu konuda da herkes kendi üzerine düşeni yapmalıdır. Depremde ağır ve orta hasarlı olup da makyajlanan binalara dikkat edilmelidir.” diye konuştu. 
Tramvay çalışmalarında yaşanan sıkıntıyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit’te şehir içi ulaşım projelerinde sıkıntı yaşandığını söyledi.

Özellikle şehir merkezinde devam eden tramvay çalışmasında esnafların ve bölgede oturanların mağduriyetinin olduğunu belirten Ceyhan, “15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yavaşlayan tramvay çalışmalarında esnaflarımız sıkıntı yaşıyor, bunun farkındayız, çalışmaların hızlandırılması gerektiğini görüyoruz ve yakından takip ediyoruz.” dedi.

FETÖ ile ilgili olarak geçtiğimiz pazartesi günü Genel Merkez Kocaeli İl Koordinatörü Osman Boyraz’ın ilimize geldiğini ve bu konuyla ilgili toplantı yaptıklarını belirten Ceyhan: “Teşkilatlarımızda FETÖ’cülerin olup olmadığıyla ilgili ilçe başkanlıklarımı nezdinde, ilçelerin ana kademe, kadın, gençlik, mahalle teşkilatlarımızda ve il teşkilatımızda çalışmalar yürütülüyor. Bu konuda Türkiye’nin en az sıkıntılı olan illerin başında geliyoruz; teşkilatlarımızda yok denecek az FETÖ’cü olduğunu sanıyoruz. Sinsi yapıyı biliyoruz titizlikle çalışma yapıyoruz. Eğer çıkarsa, kamuoyuna da bilgi vererek teşkilatlarımızdan uzaklaştıracağız. Bizim il ve ilçe kongrelerimiz 17-25 Aralık sonra yapıldığı için yönetimlere sızacaklarını düşünmüyoruz. Teşkilatçılık zor iştir; FETÖ’cüler zahmetli işleri sevmez, onlar devletin içine sızmaya çalışırlar. Teşkilatçılık işleri onlara angarya gelir.” dedi.

Kardeş şehir Mardin’e muhtemelen 2 Eylül’de ikinci ziyaretin gerçekleşeceğini açıklayan Ceyhan, gönül köprüleri kurmak için Mardin’e bu kez sanayici-iş adamı, esnaflar, sanatçı ve sporcular, gazetecilerle birlikte gideceklerini söyledi. 

Üye formu aldıklarını ancak üye kayıtlarının dondurulduğunu açıklayan AK Parti İl Başkanı Ceyhan, her Salı günü STK ziyaretlerini sürdürmeye devam edeceklerini, bayram ertesi de planlı teşkilat çalışmaları için programlar yaptıklarını söyledi. Ceyhan, 17 Ağustos 1999 Depremi’nin üzerinden 17 yıl geçtiğini acıların tazeliğini koruduğu belirtti, depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet, yakınlarını sabır dileklerini iletti, “Deprem, dünyanın en güzel coğrafyasında bulunan ilimizin bir gerçeği. Deprem önlemleri için ciddi adımlar atıldı; kentsel dönüşümler yapılıyor. Binalar teknolojiye uygun ve deprem yönetmeliklere uygun olarak yapılmalıdır. Bu konuda da herkes kendi üzerine düşeni yapmalıdır. Depremde ağır ve orta hasarlı olup da makyajlanan binalara dikkat edilmelidir.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.