CEYHAN, FETÖ’CÜLERİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK

Kocaeli 30.09.2016 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN, FETÖ’CÜLERİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Vakıflar, Odalar ve sendikaları ağırlamaya devam ediyor. Türk Sağlık Sen ziyaretinde konuşan Ceyhan, FETÖ’cülerin gözünün yaşına bakılmayacak, Sağlık’ta ve tüm kurumlarımızda FETÖ’cü kim varsa temizlenecek, dedi.

  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Vakıflar, Odalar ve sendikaları ağırlamaya devam ediyor. Ceyhan bu hafta Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Türk Büro Sen Şube Başkanı Rıfat Oypan, Genç Girişimcilerden Ziya Baştopçu ve yöneticilerini, Tokatlılar Derneği Başkanı Duran Topuz ve yönetimini, Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok ve yönetimini, Kocaeli Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hasan Öztürk ve yöneticilerini misafir etti. MAĞDURİYETLERE İZİN VERMEYECEĞİZ Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve Türk Büro Sen Şube Başkanı Rıfat Oypan’ın FETÖ konusunda hazırladığı dosyayı inceleyen Ceyhan, hukuki şartlar çerçevesinde mağduriyetlere izin vermeyeceğiz, ancak 15 Temmuz ihanetini unutmadan suçluysa gözünün yaşına bakmayacağız, olağanüstü dönemden kaynaklanan hatalar olursa onlar içinde hukuk yolu açıktır, dedi. Tüm kurumlarımızda FETÖ konusunda hassas davranılarak, ilişkisi olmayan, irtibatı olmayan hiçbir kimseye en ufak bir zarar gelmeyecektir, dedi. FETÖ İLE MÜCADELEDE TAVİZ YOK Paralel yapı’nın tüm uzantılarının devletin kadrolarından kazınacağının altını çizen Ceyhan, Ülkesi ve milleti için canını ortaya koyan kardeşlerimizin emanetlerine sahip çıkmak için FETÖ ile mücadelede taviz vermeyeceğiz, her zaman söylediğimiz gibi intikam peşinde değiliz, vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için devletimizin ve milletimizin bekası için temizlik yapılıyor, dedi. Eğer bir gün bile terör örgütleriyle mücadeleden geri durursak tankların önünde siper olan milletimizin hakkını ödeyemeyiz, dedi. FETÖ İLE İLİŞKİSİ OLMAYAN RAHAT OLSUN Ceyhan, Darbecilerle mücadelede adalet peşinde olacağız, ancak örgütün başını ezmekte en küçük bir tereddüt göstermeyeceğiz, merhametle kesinlikle hareket edilmeyecektir, dedi. FETÖ ile ilişkisi olmayan vatandaşlarımız rahat ve huzur içinde olsun, ilişkisi olan da korksun, kusura bakmasın, dedi. Açığa alınanlarla ilgili çalışmaların titizlikle yürütülerek sonuç alınacağını ifade eden Ceyhan, açığa alınan herkesin FETÖ’cü olduğu anlamına gelmiyor, bu bir tedbir uygulamasıdır, temennimiz haksız yere kimsenin mağdur olmadan, kurumlarımızın tamamen temizlenmesidir, dedi. DERNEKLERE 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ Sendika temsilcilerinin ardından hemşeri derneklerini ağırlayan Ceyhan, Tokatlılar Derneği ve Erzurumlular Derneği Başkan yöneticilerine 15 Temmuz’da devletin yanında dik duruşları için teşekkür ederek, bundan önce olduğu gibi bir ve beraber olarak millet ve memleketimizin faydasına olacak her işte yan yana omuz omuza olmaya devam edeceğiz, dedi. Tüm hemşeri dernekleri ile buluşmaya çalıştıklarını ifade eden Ceyhan, derneklerimizin kültürel faaliyetlerini devam ettirmesini önemsiyoruz, kültürümüz zenginlimizdir, dedi. Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, İl Başkanı Ceyhan’a yönetim adına tesbih hediye etti.  
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Vakıflar, Odalar ve sendikaları ağırlamaya devam ediyor. Türk Sağlık Sen ziyaretinde konuşan Ceyhan, FETÖ’cülerin gözünün yaşına bakılmayacak, Sağlık’ta ve tüm kurumlarımızda FETÖ’cü kim varsa temizlenecek, dedi.

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Vakıflar, Odalar ve sendikaları ağırlamaya devam ediyor. Ceyhan bu hafta Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Türk Büro Sen Şube Başkanı Rıfat Oypan, Genç Girişimcilerden Ziya Baştopçu ve yöneticilerini, Tokatlılar Derneği Başkanı Duran Topuz ve yönetimini, Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok ve yönetimini, Kocaeli Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hasan Öztürk ve yöneticilerini misafir etti.

MAĞDURİYETLERE İZİN VERMEYECEĞİZ

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve Türk Büro Sen Şube Başkanı Rıfat Oypan’ın FETÖ konusunda hazırladığı dosyayı inceleyen Ceyhan, hukuki şartlar çerçevesinde mağduriyetlere izin vermeyeceğiz, ancak 15 Temmuz ihanetini unutmadan suçluysa gözünün yaşına bakmayacağız, olağanüstü dönemden kaynaklanan hatalar olursa onlar içinde hukuk yolu açıktır, dedi. Tüm kurumlarımızda FETÖ konusunda hassas davranılarak, ilişkisi olmayan, irtibatı olmayan hiçbir kimseye en ufak bir zarar gelmeyecektir, dedi.

FETÖ İLE MÜCADELEDE TAVİZ YOK

Paralel yapı’nın tüm uzantılarının devletin kadrolarından kazınacağının altını çizen Ceyhan, Ülkesi ve milleti için canını ortaya koyan kardeşlerimizin emanetlerine sahip çıkmak için FETÖ ile mücadelede taviz vermeyeceğiz, her zaman söylediğimiz gibi intikam peşinde değiliz, vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için devletimizin ve milletimizin bekası için temizlik yapılıyor, dedi. Eğer bir gün bile terör örgütleriyle mücadeleden geri durursak tankların önünde siper olan milletimizin hakkını ödeyemeyiz, dedi.

FETÖ İLE İLİŞKİSİ OLMAYAN RAHAT OLSUN

Ceyhan, Darbecilerle mücadelede adalet peşinde olacağız, ancak örgütün başını ezmekte en küçük bir tereddüt göstermeyeceğiz, merhametle kesinlikle hareket edilmeyecektir, dedi. FETÖ ile ilişkisi olmayan vatandaşlarımız rahat ve huzur içinde olsun, ilişkisi olan da korksun, kusura bakmasın, dedi. Açığa alınanlarla ilgili çalışmaların titizlikle yürütülerek sonuç alınacağını ifade eden Ceyhan, açığa alınan herkesin FETÖ’cü olduğu anlamına gelmiyor, bu bir tedbir uygulamasıdır, temennimiz haksız yere kimsenin mağdur olmadan, kurumlarımızın tamamen temizlenmesidir, dedi.

DERNEKLERE 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

Sendika temsilcilerinin ardından hemşeri derneklerini ağırlayan Ceyhan, Tokatlılar Derneği ve Erzurumlular Derneği Başkan yöneticilerine 15 Temmuz’da devletin yanında dik duruşları için teşekkür ederek, bundan önce olduğu gibi bir ve beraber olarak millet ve memleketimizin faydasına olacak her işte yan yana omuz omuza olmaya devam edeceğiz, dedi. Tüm hemşeri dernekleri ile buluşmaya çalıştıklarını ifade eden Ceyhan, derneklerimizin kültürel faaliyetlerini devam ettirmesini önemsiyoruz, kültürümüz zenginlimizdir, dedi. Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, İl Başkanı Ceyhan’a yönetim adına tesbih hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.