Ceyhan, İl Başkanlığındaki 2 yılını değerlendirdi

Kocaeli 07.02.2017 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan, İl Başkanlığındaki 2 yılını değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bu sabah İlçe Başkanları, SKM Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Halk Oylaması hazırlık çalışmaları ile değerlendirmenin ardından öğlen saatlerinde haftalık basın toplantısını yaptı.

  Nisan ayında yapılacak Halk Oylaması başta olmak üzere çeşitli konularla ilgili görüşlerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Ceyhan, göreve başladığı 7 Şubat 2015’ten bugüne kadar geçen 2 yılını değerlendirdi. Çanakkale’de depremde yaralananlara geçmiş olsun dileklerindi bulunan Ceyhan, “Deprem gerçeğini en iyi bilen, hatırlayan illerin başında Kocaelililer geliyor. 1999 depremini unutmadık.” dedi. "10 yıldır il başkanlığı yapmış gibiyim" Güvenlik güçlerinin PKK, FETO ve DAEŞ terör örgütlerinin eylem yapmadan önlerine geçmek için gayretle çalıştığını, Eb Bab’ın da sivillere zarar verilmeden teröristlerden temizleneceğini belirten İl Başkanı Ceyhan, şöyle konuştu: “2 yılı geride bıraktık; sanki 10 yıldır il başkanlığı yapmış gibiyim. Sıkıntılı süreçlerle karşılaştık. 7 Haziran-1 Kasım da yapılan iki ayrı seçimde, 5 ay içinde; hüznü ve mutluluğu da milletimiz bizlere yaşattı. 15 Temmuz’u yaşadık; FETÖ ile mücadeleyi yönetmek bizlere nasip oldu. En zor dönemlerimizden biriydi. Allah’a şükür milletimizle aştık. "Vaatlerin yüzde 60-80’in tamamlandı" Şehitlerimize rahmet, gazilere şifalar diliyorum. 24 ayın 18 ayında TPS’de Kocaeli Teşkilatları Türkiye birincisi oldu. Teşkilatın birbiriyle olan hukukunu geliştirmeye önem verdik; il yönetimimiz, eş ve çocuklarımızla ev ziyaretleri yaptık. İlçelerimizde aynı çalışmaları yapıyor. STK’ları da çok önemsedik. 12 belediyemizde, 3 yıldır söz verdiğimiz taahhütlerde nerede olduğumuzun müzakeresini yaptık. Birçok belediyemiz, geçen süre içinde, vaatlerinin yüzde 60-80’ini tamamladı. 2019’da AK Parti ailesi olarak kimin il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili olmasına bakmadan, milletin karşısına çıkmaya yüzümüz olacak.” "YARIN GENEL MERKEZ'DEYİZ" İl Başkanları buluşmasına değinen Ceyhan, “İl Başkanları olarak birbirimizin hukukuna saygı göstereceğiz diye anlaştık. Bel altına girmemek için sözleştik. İl Başkanları Mart ayı toplantısını ev sahibi olarak biz olacağız. Kent Merkezi’nde olacak, tarihini henüz belirlemedik.” dedi. Ceyhan, İlçe Başkanlarının yarın (Çarşamba) Halk Oylaması kampanyaları ile ilgili olarak Ankara’da Türkiye’deki tüm ilçe başkanlarının katılımı ile Başbakan ile Genel Merkez’de bir araya geleceklerini duyurdu.    "Yüzde 65’lik hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Halk Oylaması ile ilgili olarak da şunları söyledi: “SKM çalışmaları dolu- dizgin gidiyor. İl-İlçe SKM’leri tamamladık. Ev ziyaretlerini kadınlar, gençler ve ana kademe yöneticilerimiz kişi kişi çalışma yapacak, ‘Evet’in neden gerekli olduğunu anlatıp bir fazla oy almak için çalışacağız. Yüzde 65’lik hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bu Anayasa; rejim değil, hükümet değişikliğidir. Milletimiz, feraset sahibidir. AK Parti olarak millete güvendik; verdiği kararı başımız üzerinde tutacağız. Biz, MHP, birçok parti tabanı ‘evet’ diyecek. PKK, HDP, FETÖ hayır diyecek. Sandıkta demokratik bir mücadele olacak. Referandumdan çıkan karar ne olacaksa başımız üzerinde olacak. Milletimizden yana endişemiz yoktur.” 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bu sabah İlçe Başkanları, SKM Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Halk Oylaması hazırlık çalışmaları ile değerlendirmenin ardından öğlen saatlerinde haftalık basın toplantısını yaptı.

 

Nisan ayında yapılacak Halk Oylaması başta olmak üzere çeşitli konularla ilgili görüşlerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Ceyhan, göreve başladığı 7 Şubat 2015’ten bugüne kadar geçen 2 yılını değerlendirdi. Çanakkale’de depremde yaralananlara geçmiş olsun dileklerindi bulunan Ceyhan, “Deprem gerçeğini en iyi bilen, hatırlayan illerin başında Kocaelililer geliyor. 1999 depremini unutmadık.” dedi.

"10 yıldır il başkanlığı yapmış gibiyim"

Güvenlik güçlerinin PKK, FETO ve DAEŞ terör örgütlerinin eylem yapmadan önlerine geçmek için gayretle çalıştığını, Eb Bab’ın da sivillere zarar verilmeden teröristlerden temizleneceğini belirten İl Başkanı Ceyhan, şöyle konuştu: “2 yılı geride bıraktık; sanki 10 yıldır il başkanlığı yapmış gibiyim. Sıkıntılı süreçlerle karşılaştık. 7 Haziran-1 Kasım da yapılan iki ayrı seçimde, 5 ay içinde; hüznü ve mutluluğu da milletimiz bizlere yaşattı. 15 Temmuz’u yaşadık; FETÖ ile mücadeleyi yönetmek bizlere nasip oldu. En zor dönemlerimizden biriydi. Allah’a şükür milletimizle aştık.

"Vaatlerin yüzde 60-80’in tamamlandı"

Şehitlerimize rahmet, gazilere şifalar diliyorum. 24 ayın 18 ayında TPS’de Kocaeli Teşkilatları Türkiye birincisi oldu. Teşkilatın birbiriyle olan hukukunu geliştirmeye önem verdik; il yönetimimiz, eş ve çocuklarımızla ev ziyaretleri yaptık. İlçelerimizde aynı çalışmaları yapıyor. STK’ları da çok önemsedik. 12 belediyemizde, 3 yıldır söz verdiğimiz taahhütlerde nerede olduğumuzun müzakeresini yaptık. Birçok belediyemiz, geçen süre içinde, vaatlerinin yüzde 60-80’ini tamamladı. 2019’da AK Parti ailesi olarak kimin il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili olmasına bakmadan, milletin karşısına çıkmaya yüzümüz olacak.”

"YARIN GENEL MERKEZ'DEYİZ"

İl Başkanları buluşmasına değinen Ceyhan, “İl Başkanları olarak birbirimizin hukukuna saygı göstereceğiz diye anlaştık. Bel altına girmemek için sözleştik. İl Başkanları Mart ayı toplantısını ev sahibi olarak biz olacağız. Kent Merkezi’nde olacak, tarihini henüz belirlemedik.” dedi. Ceyhan, İlçe Başkanlarının yarın (Çarşamba) Halk Oylaması kampanyaları ile ilgili olarak Ankara’da Türkiye’deki tüm ilçe başkanlarının katılımı ile Başbakan ile Genel Merkez’de bir araya geleceklerini duyurdu. 

 

"Yüzde 65’lik hedefe ulaşacağımıza inanıyorum"

AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Halk Oylaması ile ilgili olarak da şunları söyledi: “SKM çalışmaları dolu- dizgin gidiyor. İl-İlçe SKM’leri tamamladık. Ev ziyaretlerini kadınlar, gençler ve ana kademe yöneticilerimiz kişi kişi çalışma yapacak, ‘Evet’in neden gerekli olduğunu anlatıp bir fazla oy almak için çalışacağız. Yüzde 65’lik hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bu Anayasa; rejim değil, hükümet değişikliğidir. Milletimiz, feraset sahibidir. AK Parti olarak millete güvendik; verdiği kararı başımız üzerinde tutacağız. Biz, MHP, birçok parti tabanı ‘evet’ diyecek. PKK, HDP, FETÖ hayır diyecek. Sandıkta demokratik bir mücadele olacak. Referandumdan çıkan karar ne olacaksa başımız üzerinde olacak. Milletimizden yana endişemiz yoktur.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.