19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan ile yola devam!

Kocaeli 06.02.2018 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan ile yola devam!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak İl Kongresi için adaylığını açıkladı. “Bu kutlu davaya layık gören kurucu gençlik kolları mazbatasını da elinden aldığım liderimize minnettarım” diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bugünden itibaren bu kutlu görevi tekraren yapacağım. Bir dönem daha görev yapmak için adayım.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak İl Kongresi için adaylığını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 12 ilçenin belediye başkanı, ilçe başkanı, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile il binasında açıklama yapan Ceyhan, “İl başkanlığımızla ilgili süreç, genel başkanımıza sunulması, yapılan istişareleri tamamlandıktan sonra gençlik kollarının kongresinden önce hazırlıklar yapılması için görev tebliğ edildi. Ancak biz Cumhurbaşkanımızın kongresine kilitlenmek için açıklama yapmadık. Bugünden itibaren bu kutlu görevi tekraren yapacağım. Bir dönem daha görev yapmak için adayım. Hayırlı uğurlu olsun. Bu kutlu davaya layık gören kurucu gençlik kolları mazbatasını da elinden aldığım liderimize minnettarım” dedi. 35 KONGRE YAPILDI Kongrelerle ilgili kısa değerlendirme yapan Ceyhan, “Toplam 35 kongremizi yaptık. Güçlü ve büyük salonlarda partimize, teşkilatlarımıza yakışır kongreler yaptık. İl Kadın Kollarımızın kongresini 4 bin kadının katılımı ile gerçekleştirdik. Ardından İl Gençlik Kollarımızın kongresi için çalışma yaptık. Cumhurbaşkanını gelmesi için çalışma yaptık. Gençlik Kollarına gelmesi halinde İl Kongresine gelmeyeceğini bilmemize rağmen biz Cumhurbaşkanımızın gençlerin kongresine gelmesini istedik. Gençlik kolları kongresine dışarda 25 bin kişinin, kongre salonunda ise 10 bin kişinin olmasını planladığımızı söyledik. Biz arzu ettiğimiz rakamı hem dışarda hem de içerde yakaladık. Cumhurbaşkanımızın takdirini aldık.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak İl Kongresi için adaylığını açıkladı. “Bu kutlu davaya layık gören kurucu gençlik kolları mazbatasını da elinden aldığım liderimize minnettarım” diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bugünden itibaren bu kutlu görevi tekraren yapacağım. Bir dönem daha görev yapmak için adayım.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak İl Kongresi için adaylığını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 12 ilçenin belediye başkanı, ilçe başkanı, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile il binasında açıklama yapan Ceyhan, “İl başkanlığımızla ilgili süreç, genel başkanımıza sunulması, yapılan istişareleri tamamlandıktan sonra gençlik kollarının kongresinden önce hazırlıklar yapılması için görev tebliğ edildi. Ancak biz Cumhurbaşkanımızın kongresine kilitlenmek için açıklama yapmadık. Bugünden itibaren bu kutlu görevi tekraren yapacağım. Bir dönem daha görev yapmak için adayım. Hayırlı uğurlu olsun. Bu kutlu davaya layık gören kurucu gençlik kolları mazbatasını da elinden aldığım liderimize minnettarım” dedi.

35 KONGRE YAPILDI

Kongrelerle ilgili kısa değerlendirme yapan Ceyhan, “Toplam 35 kongremizi yaptık. Güçlü ve büyük salonlarda partimize, teşkilatlarımıza yakışır kongreler yaptık. İl Kadın Kollarımızın kongresini 4 bin kadının katılımı ile gerçekleştirdik. Ardından İl Gençlik Kollarımızın kongresi için çalışma yaptık. Cumhurbaşkanını gelmesi için çalışma yaptık. Gençlik Kollarına gelmesi halinde İl Kongresine gelmeyeceğini bilmemize rağmen biz Cumhurbaşkanımızın gençlerin kongresine gelmesini istedik. Gençlik kolları kongresine dışarda 25 bin kişinin, kongre salonunda ise 10 bin kişinin olmasını planladığımızı söyledik. Biz arzu ettiğimiz rakamı hem dışarda hem de içerde yakaladık. Cumhurbaşkanımızın takdirini aldık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.