CEYHAN; KARACAN SENDİKACILIĞIN HAKKINI VERİYOR

Kocaeli 03.11.2016 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN; KARACAN SENDİKACILIĞIN HAKKINI VERİYOR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan’ı ziyaret etti.

  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Lastik-iş Genel Başkanı Abdullah Karacan’ı Üsküdar’da bulunan Genel Merkez binasında ziyaret etti. Ziyarette Ceyhan’a İl Başkan yardımcılarından Mehmet Uzunoğlu, Mustafa Kocaman, Orhan Faruk Barış, Veli Haldız, İshak Yıldırım ve il yöneticilerinden Temel Erten eşlik Etti. Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, İzmit’li olmam vesilesiyle bu ziyaret beni ziyadesiyle memnunu etmiştir, kurumum adına AK Parti Kocaeli Teşkilatına teşekkür ediyorum, inşallah bir daha bir araya gelir, birlik ve beraberliğimizi devam ettiririz, dedi. Karacan’dan sonra konuşan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK toplantılarımızı aksatmadan sürdürüyoruz, kentimizin tüm dinamikleri ve değerleri ile bir araya gelmeye istişare etmeye özen gösteriyoruz, dedi. Karacan’ın sendikal anlamda işinin hakkını verdiğini ifade eden Ceyhan, işçi ve işveren arasında köprü olma ve işçinin hakkını koruma adına Karacan çok başarılı olduğunu dile getirdi. Karacan’ın, sendikacılık anlamında kente değer kattığını ifade eden Ceyhan millet ve memleket menfaatine olacak bütün çalışmalarda Lastik-iş sendikasını yanlarından gördüklerini söyleyerek birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecek, dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan’ı ziyaret etti.

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Lastik-iş Genel Başkanı Abdullah Karacan’ı Üsküdar’da bulunan Genel Merkez binasında ziyaret etti. Ziyarette Ceyhan’a İl Başkan yardımcılarından Mehmet Uzunoğlu, Mustafa Kocaman, Orhan Faruk Barış, Veli Haldız, İshak Yıldırım ve il yöneticilerinden Temel Erten eşlik Etti. Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, İzmit’li olmam vesilesiyle bu ziyaret beni ziyadesiyle memnunu etmiştir, kurumum adına AK Parti Kocaeli Teşkilatına teşekkür ediyorum, inşallah bir daha bir araya gelir, birlik ve beraberliğimizi devam ettiririz, dedi.

Karacan’dan sonra konuşan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, STK toplantılarımızı aksatmadan sürdürüyoruz, kentimizin tüm dinamikleri ve değerleri ile bir araya gelmeye istişare etmeye özen gösteriyoruz, dedi. Karacan’ın sendikal anlamda işinin hakkını verdiğini ifade eden Ceyhan, işçi ve işveren arasında köprü olma ve işçinin hakkını koruma adına Karacan çok başarılı olduğunu dile getirdi. Karacan’ın, sendikacılık anlamında kente değer kattığını ifade eden Ceyhan millet ve memleket menfaatine olacak bütün çalışmalarda Lastik-iş sendikasını yanlarından gördüklerini söyleyerek birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecek, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.