Ceyhan; “Kocaeli’ye Gece Gündüz Hizmet Edeceğiz”

Kocaeli 09.01.2018 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan; “Kocaeli’ye Gece Gündüz Hizmet Edeceğiz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 ilçe başkanını toplayarak bir bası toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ceyhan, “İlçe Başkanlarımız Kocaeli'mizin her yerine gece gündüz demeden hizmet etmeye gönüllü.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek 2019 seçimlerine hızlı bir hazırlanma yapacaklarını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ilçelerdeki koordinasyon toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. İl başkanı Ceyhan, koordinasyon toplantılarını yaparken, bir yandan da istişare kurul toplantılarını Şubat ayına kadar bitirmeye çalışıyor. Bütün bu çalışmaların yanında İl Başkanı Ceyhan, 12 ilçenin başkanları ile dün bir toplantı düzenledi. BÜYÜK ENGELLER AŞTIK İl binasında düzenlenen toplantıya 12 ilçenin başkanlarının yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman katıldı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Ceyhan, “AK Parti milletimizin emrinde hareket ederek 15 yılda çok büyük engelleri aşa aşa bugünlere geldi. Türkiye'nin umudunu, itibarını ve ekmeğini büyütmek için yola çıkmış, kutlu bir hareketin temsilcileriyiz. Kocaeli'mizin her yerine gece gündüz demeden hizmet etmeye gönüllü, her daim milletimizin emrinde olan 12 İlçe Başkanımız ile ‘İlçe Başkanları Toplantımızı’ gerçekleştirdik.” diye konuştu. 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 ilçe başkanını toplayarak bir bası toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ceyhan, “İlçe Başkanlarımız Kocaeli'mizin her yerine gece gündüz demeden hizmet etmeye gönüllü.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek 2019 seçimlerine hızlı bir hazırlanma yapacaklarını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ilçelerdeki koordinasyon toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. İl başkanı Ceyhan, koordinasyon toplantılarını yaparken, bir yandan da istişare kurul toplantılarını Şubat ayına kadar bitirmeye çalışıyor. Bütün bu çalışmaların yanında İl Başkanı Ceyhan, 12 ilçenin başkanları ile dün bir toplantı düzenledi.

BÜYÜK ENGELLER AŞTIK

İl binasında düzenlenen toplantıya 12 ilçenin başkanlarının yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman katıldı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan Ceyhan, “AK Parti milletimizin emrinde hareket ederek 15 yılda çok büyük engelleri aşa aşa bugünlere geldi. Türkiye'nin umudunu, itibarını ve ekmeğini büyütmek için yola çıkmış, kutlu bir hareketin temsilcileriyiz. Kocaeli'mizin her yerine gece gündüz demeden hizmet etmeye gönüllü, her daim milletimizin emrinde olan 12 İlçe Başkanımız ile ‘İlçe Başkanları Toplantımızı’ gerçekleştirdik.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.