Ceyhan “Mevziiye sahip çıkar gibi sandıklara sahip çıkacağız”

Gebze 01.04.2017 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan “Mevziiye sahip çıkar gibi sandıklara sahip çıkacağız”

Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze de düzenlenen sandık müşahitleri toplantısına katıldı

    AK parti İl Teşkilatının düzenlediği Sandık Müşahitleri eğitim programı ilçelerde devam ediyor. Son olarak Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da katıldığı Sandık Müşahitleri eğitim toplantısı Gebze de gerçekleştirildi. Ceyhan burada yaptığı konuşmasında 16 Nisanda sandıklara sahip çıkılması gerektiğini belirterek “16 Nisan günü tıpkı bir Çanakkale mevziisinde vatanı savunur gibi sandıklara sahip çıkacağız” dedi   REHAVETE KAPILMAK YOK Ceyhan konuşmasına şu şekilde devam etti” Kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Faydalarını anlatıyoruz. Muhalefetin yalanlarını bir bir çürüttükçe birçok kardeşimizin kararsızken evet'e, hayır diyorken evet e döndüğüne şahidiz. Saha çalışmalarımız tam hız devam ediyor, ama daha önemli olan 16 Nisan'da sandığa atılacak her bir oya sahip çıkmaktır. Anketler bizi ne rehavete sürüklemeli, ne de tereddüde düşürmeli. 16 Nisan günü tıpkı bir Çanakkale mevziisinde vatanı savunur gibi sandıklara sahip çıkacağız. Secim ne sokakta, ne salonları doldurarak, ne de TV programlarını izleyerek kazanılmıyor. Seçim sandıkta kazanılır.” Dedi. Programa , Gebze belediye başkanı Adnan Köşker,  Gebze ilce başkanı Hasan Soba, , Gebze gençlik kolları başkanı, Gebze kadın kolları başkanı ve sandık müşahitlerinin katılımıyla  Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Ak Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze de düzenlenen sandık müşahitleri toplantısına katıldı

 

 

AK parti İl Teşkilatının düzenlediği Sandık Müşahitleri eğitim programı ilçelerde devam ediyor. Son olarak Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da katıldığı Sandık Müşahitleri eğitim toplantısı Gebze de gerçekleştirildi. Ceyhan burada yaptığı konuşmasında 16 Nisanda sandıklara sahip çıkılması gerektiğini belirterek “16 Nisan günü tıpkı bir Çanakkale mevziisinde vatanı savunur gibi sandıklara sahip çıkacağız” dedi

 

REHAVETE KAPILMAK YOK

Ceyhan konuşmasına şu şekilde devam etti” Kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Faydalarını anlatıyoruz. Muhalefetin yalanlarını bir bir çürüttükçe birçok kardeşimizin kararsızken evet'e, hayır diyorken evet e döndüğüne şahidiz. Saha çalışmalarımız tam hız devam ediyor, ama daha önemli olan 16 Nisan'da sandığa atılacak her bir oya sahip çıkmaktır. Anketler bizi ne rehavete sürüklemeli, ne de tereddüde düşürmeli. 16 Nisan günü tıpkı bir Çanakkale mevziisinde vatanı savunur gibi sandıklara sahip çıkacağız. Secim ne sokakta, ne salonları doldurarak, ne de TV programlarını izleyerek kazanılmıyor. Seçim sandıkta kazanılır.” Dedi. Programa , Gebze belediye başkanı Adnan Köşker,  Gebze ilce başkanı Hasan Soba, , Gebze gençlik kolları başkanı, Gebze kadın kolları başkanı ve sandık müşahitlerinin katılımıyla  Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.