CEYHAN: "MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Kocaeli 11.12.2016 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN: "MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

İstanbul’da ki patlamada şehit olan 30’u polis 8 sivil vatandaş için taziye de bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İstikbal ve istiklal mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi. BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan dün akşam İstanbul’da çevik kuvvet ekibine yapılan hain bombalı terör saldırısında şehit olan 30’u polis 8 sivil vatandaş için taziye de bulundu. Türk Milleti’ne baş sağlığı dileyen Ceyhan, “Türkiye’nin almış olduğu önemli karar arifesinde terör çirkin yüzünü gösterdi. Milletçe bu badireleri de atlatacağız. Acılarımıza birlik ve beraberlik içerisinde sarılacağız. Türkiye, özgür bir ülke olma yolunda atılması gereken adımları atıyor. İstikbal ve istiklal mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da ki patlamada şehit olan 30’u polis 8 sivil vatandaş için taziye de bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İstikbal ve istiklal mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan dün akşam İstanbul’da çevik kuvvet ekibine yapılan hain bombalı terör saldırısında şehit olan 30’u polis 8 sivil vatandaş için taziye de bulundu. Türk Milleti’ne baş sağlığı dileyen Ceyhan, “Türkiye’nin almış olduğu önemli karar arifesinde terör çirkin yüzünü gösterdi. Milletçe bu badireleri de atlatacağız. Acılarımıza birlik ve beraberlik içerisinde sarılacağız. Türkiye, özgür bir ülke olma yolunda atılması gereken adımları atıyor. İstikbal ve istiklal mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.