Ceyhan “Rehavete kapılmadan çalışacağız

Kocaeli 14.01.2016 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan “Rehavete kapılmadan çalışacağız

Ceyhan 2016 yılı için çalışmalarına Dilovası’ndan başladı. İlçe yönetim kurulu toplantısına katılan Ceyhan “Yarın biz seçim var gibi çalışmaya devam edeceğiz ”dedi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 2016 yılı için eylem planı hazırlamış bu planı geçtiğimiz günlerde basın açıklamasında il başkanı Şemsettin Ceyhan duyurmuştu. Bu eylem planı dahilinde Ceyhan başlangıcı Dilovası’ndan yaptı. İlçe’de ilk olarak öğlen namazında cenazeye katılan Ceyhan, ardından vefa ziyaretleri ve teşkilat çalışmalar ile programını tamamladı.   CEYHAN VEFA ZİYARETLERİNİ AKSATMIYOR Görevi geldiği ilk günden itibaren vefa ziyaretleri adı altında partiye emek vermiş büyüklerini ev ve iş yerlerinde ziyaret eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bu ziyaretlerini her hafta aksatmadan devam ediyor. Salı gününü Dilovası ilçesinde geçiren Ceyhan, kurucu ve kanaat önderi Musa Toltar’ı Dilovası Eski Belde Başkanı Niyazi Tongar’ı ve Faik Cihan’ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaretleri aksatmadan sürdüreceğini dile getiren Ceyhan, partimize emek vermiş büyüklerimizin ilçe ziyaretlerimizde kapılarını çalıp bir çayını içeceğiz, dedi.   MAHALLE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ Ziyaretlerin ardından teşkilatıyla bir araya gelen Ceyhan, Belediye Başkanı Ali Toltar’dan çalışmalarla ilgili sunum alarak beyannameler üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Belediye başkanın sunumun ardından ilçe teşkilatına geçen Ceyhan, belediye meclis üyeleri ile birlikte toplantı yaparak, 2016 yılı için daha etkin çalışmalar beklediğini dile getirdi. Herkesle ayrı ayrı görüşen Ceyhan, meclis üyelerinin ardından mahalle başkanları ile toplanarak taleplerini aldı. Tek tek mahalle başkanlarının talep ve isteklerini dinleyen Ceyhan artık daha fazla bir araya geleceğiz sorunlarımızı kısa zamanda etkin bir şekilde çözeceğiz, dedi. Ceyhan, mahalle başkanlarına mahallelere gelecek hizmetlerin sizlerin raporları ve talepleri doğrultusunda getirileceğinin de mesajını verdi.   YARIN SEÇİM VAR GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ İlçe yönetim kurulu toplantısına katılarak Dilovası programlarının tamamlayan Ceyhan, burada ana kademe ilçe yönetim kuruluna, her zaman söylediğimiz gibi 1 Kasım Zaferi bizlere asla 7 Haziran’da milletimizin mesajını unutturmayacak, yarın biz seçim var gibi çalışmaya devam edeceğiz, hiçbir şekilde rehavete kapılmadan millete sırtımızı dönmeden bundan önce olduğu gibi bundan sonrada milletimizin düğününde bayramında cenazesinde cemiyetinde her zaman yanında olacağız, dedi. Milletin 1 Kasım’da AK Parti’ye çok büyük sorumluluk yüklediğini ifade eden Ceyhan, milletin taleplerinde gözümüz ve kulağımız açık olacak, beyannamelerimizde, hizmetlerimizde belediye başkanlarımıza destek olarak birlik ve beraberlikten taviz vermeden milletimizin önüne çıkacağız, dedi.
Ceyhan 2016 yılı için çalışmalarına Dilovası’ndan başladı. İlçe yönetim kurulu toplantısına katılan Ceyhan “Yarın biz seçim var gibi çalışmaya devam edeceğiz ”dedi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 2016 yılı için eylem planı hazırlamış bu planı geçtiğimiz günlerde basın açıklamasında il başkanı Şemsettin Ceyhan duyurmuştu. Bu eylem planı dahilinde Ceyhan başlangıcı Dilovası’ndan yaptı. İlçe’de ilk olarak öğlen namazında cenazeye katılan Ceyhan, ardından vefa ziyaretleri ve teşkilat çalışmalar ile programını tamamladı.

 

CEYHAN VEFA ZİYARETLERİNİ AKSATMIYOR

Görevi geldiği ilk günden itibaren vefa ziyaretleri adı altında partiye emek vermiş büyüklerini ev ve iş yerlerinde ziyaret eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bu ziyaretlerini her hafta aksatmadan devam ediyor. Salı gününü Dilovası ilçesinde geçiren Ceyhan, kurucu ve kanaat önderi Musa Toltar’ı Dilovası Eski Belde Başkanı Niyazi Tongar’ı ve Faik Cihan’ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaretleri aksatmadan sürdüreceğini dile getiren Ceyhan, partimize emek vermiş büyüklerimizin ilçe ziyaretlerimizde kapılarını çalıp bir çayını içeceğiz, dedi.

 

MAHALLE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Ziyaretlerin ardından teşkilatıyla bir araya gelen Ceyhan, Belediye Başkanı Ali Toltar’dan çalışmalarla ilgili sunum alarak beyannameler üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Belediye başkanın sunumun ardından ilçe teşkilatına geçen Ceyhan, belediye meclis üyeleri ile birlikte toplantı yaparak, 2016 yılı için daha etkin çalışmalar beklediğini dile getirdi. Herkesle ayrı ayrı görüşen Ceyhan, meclis üyelerinin ardından mahalle başkanları ile toplanarak taleplerini aldı. Tek tek mahalle başkanlarının talep ve isteklerini dinleyen Ceyhan artık daha fazla bir araya geleceğiz sorunlarımızı kısa zamanda etkin bir şekilde çözeceğiz, dedi. Ceyhan, mahalle başkanlarına mahallelere gelecek hizmetlerin sizlerin raporları ve talepleri doğrultusunda getirileceğinin de mesajını verdi.

 

YARIN SEÇİM VAR GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İlçe yönetim kurulu toplantısına katılarak Dilovası programlarının tamamlayan Ceyhan, burada ana kademe ilçe yönetim kuruluna, her zaman söylediğimiz gibi 1 Kasım Zaferi bizlere asla 7 Haziran’da milletimizin mesajını unutturmayacak, yarın biz seçim var gibi çalışmaya devam edeceğiz, hiçbir şekilde rehavete kapılmadan millete sırtımızı dönmeden bundan önce olduğu gibi bundan sonrada milletimizin düğününde bayramında cenazesinde cemiyetinde her zaman yanında olacağız, dedi. Milletin 1 Kasım’da AK Parti’ye çok büyük sorumluluk yüklediğini ifade eden Ceyhan, milletin taleplerinde gözümüz ve kulağımız açık olacak, beyannamelerimizde, hizmetlerimizde belediye başkanlarımıza destek olarak birlik ve beraberlikten taviz vermeden milletimizin önüne çıkacağız, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.