Ceyhan: Süreçle ilgili sıkıntı yok

Kocaeli 01.04.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan: Süreçle ilgili sıkıntı yok

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il kadın kollarına atama yapılmamasının genel merkezdeki yoğunluktan kaynaklandığını belirterek, “Süreçle ilgili bir sıkıntı yok” dedi AK Parti İl Kadın Kolları’nda yeni başkan bekleyişi devam ediyor. 2 Şubat tarihinde ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa eden Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek’in yerine henüz bir isim atanmadı. Yaşanan 1 buçuk aylık süreçte AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nden gelen isimler yaklaşık bir ay önce adaylarla görüştü. Fakat aradan geçen zamanda kadın kolları için başvuru yapan 6 isimden hiçbiri genel merkeze çağırılmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, süreçle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını kaydetti. SIKINTI YOK Konuyla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Genel merkez kısa sürede kadın kolları başkanımızı belirleyecektir. Son günlerde yaşanan yoğunluktan dolayı süreç biraz uzamış olabilir. Fakat herhangi bir sıkıntı yoktur. Süreç kendi halinde ilerlemektedir. Bu gecikmenin yanlış yorumlanmasına gerek yok. Tamamen yoğunluktan dolayı olan bir hadise” açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il kadın kollarına atama yapılmamasının genel merkezdeki yoğunluktan kaynaklandığını belirterek, “Süreçle ilgili bir sıkıntı yok” dedi

AK Parti İl Kadın Kolları’nda yeni başkan bekleyişi devam ediyor. 2 Şubat tarihinde ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa eden Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek’in yerine henüz bir isim atanmadı. Yaşanan 1 buçuk aylık süreçte AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nden gelen isimler yaklaşık bir ay önce adaylarla görüştü. Fakat aradan geçen zamanda kadın kolları için başvuru yapan 6 isimden hiçbiri genel merkeze çağırılmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, süreçle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını kaydetti.

SIKINTI YOK
Konuyla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Genel merkez kısa sürede kadın kolları başkanımızı belirleyecektir. Son günlerde yaşanan yoğunluktan dolayı süreç biraz uzamış olabilir. Fakat herhangi bir sıkıntı yoktur. Süreç kendi halinde ilerlemektedir. Bu gecikmenin yanlış yorumlanmasına gerek yok. Tamamen yoğunluktan dolayı olan bir hadise” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.