19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan: “Taşınma planımız yok”

Kocaeli 24.03.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan: “Taşınma planımız yok”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti il binasının taşınacağı yönündeki haberler hakkında konuştu. Ceyhan, “Hâlihazırda planlanmış bir durum yok. Mevcut binamızda siyasi faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

  AK Parti, 2002 yılından bu yana Körfez Mahallesi’nde bulunan il binasında rahmetli Ömer Gencal’ın kızı Filiz Gencal’ın sahibi olduğu ofisleri kullanıyor.  TAŞINMA PLANI ŞU AN YOK AK Parti’nin Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi Haldız İş Merkezi’ndeki binasından taşınacağı yönündeki haberler hakkında il başkanı Şemsettin Ceyhan konuştu. Ceyhan, henüz böyle bir planlarının olmadığını belirterek, “Partimizin daha geniş ve kullanışlı bir binada hizmet vermesi hepimizin isteğidir ancak böyle bir planımız şuan için yok. Siyasi faaliyetlerimizi 15 yıldır olduğu gibi aynı binada sürdüreceğiz” dedi. AK PARTİ, FİLİZ GENCAL’IN KİRACISI AK Parti, Haldız İş Merkezi’ne taşındığı günden bu yana rahmetli Ömer Gencal’ın kızı Filiz Gencal’ın sahibi olduğu ofisleri kullanıyor ve kira ödüyor. Gencal Ailesi, yer sahibi oldukları iş merkezinde toplam 20 ofis ve 4 dükkanın çoğunu hala elinde bulunduruyor. Binanın yıkılması gibi bir durumun da söz konusu olmadığı öğrenildi. Bina, 1999 yılında Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. tarafından kat karşılığı inşa edildiği için “Haldız İş Merkezi” adını taşıyor.  
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti il binasının taşınacağı yönündeki haberler hakkında konuştu. Ceyhan, “Hâlihazırda planlanmış bir durum yok. Mevcut binamızda siyasi faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

 

AK Parti, 2002 yılından bu yana Körfez Mahallesi’nde bulunan il binasında rahmetli Ömer Gencal’ın kızı Filiz Gencal’ın sahibi olduğu ofisleri kullanıyor. 

TAŞINMA PLANI ŞU AN YOK

AK Parti’nin Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi Haldız İş Merkezi’ndeki binasından taşınacağı yönündeki haberler hakkında il başkanı Şemsettin Ceyhan konuştu. Ceyhan, henüz böyle bir planlarının olmadığını belirterek, “Partimizin daha geniş ve kullanışlı bir binada hizmet vermesi hepimizin isteğidir ancak böyle bir planımız şuan için yok. Siyasi faaliyetlerimizi 15 yıldır olduğu gibi aynı binada sürdüreceğiz” dedi.

AK PARTİ, FİLİZ GENCAL’IN KİRACISI

AK Parti, Haldız İş Merkezi’ne taşındığı günden bu yana rahmetli Ömer Gencal’ın kızı Filiz Gencal’ın sahibi olduğu ofisleri kullanıyor ve kira ödüyor. Gencal Ailesi, yer sahibi oldukları iş merkezinde toplam 20 ofis ve 4 dükkanın çoğunu hala elinde bulunduruyor.

Binanın yıkılması gibi bir durumun da söz konusu olmadığı öğrenildi. Bina, 1999 yılında Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. tarafından kat karşılığı inşa edildiği için “Haldız İş Merkezi” adını taşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.