19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ceyhan: Tüm partilerin görüşlerini alacağız

Gebze 05.02.2016 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan: Tüm partilerin görüşlerini alacağız

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimi bu kez MHP’yi ziyaret etti. Başkan Ceyhan, HDP hariç tüm siyasi partilerin kentle ilgili görüşlerini alacaklarını söyledi

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimi bu kez MHP’yi ziyaret etti. Ceyhan ve yönetimini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi karşıladı. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ceyhan, “Elbette bugünkü ziyaretimiz bir nezaket ziyaretidir. Bir yıllık il başkanlığımda 2015 yılını iki seçimle geride bıraktık. Bu iki seçimde de, seçim çalışmalarında da MHP ve İl Başkanı Aydın Ünlü ile sürekli uyum içerisinde olmuşuzdur. Elbette kürsü konuşmalarındaki konuşmalarımız devam edecek bunlar işin naziresidir. Amacımız ortak bir şeklide hareket ederek kentimize ortak bir katkı sunmaktır. Sıcak karşılama için teşekkür ederiz” dedi.  ZİYARETLER SÜRECEK  Ceyhan konuşmasına şöyle devam etti: “Bundan sonrada seçmenin verdiği karar neticesinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak hem CHP hem de MHP olsun her siyasi partiyi ziyaret edeceğiz. HDP hariç. Ketle ilgili görüşleri varsa görüşlerini dinleyeceğiz. Biz samimiyeti her zaman ön planda tutacağız.”  BİRLİK BERABERLİK  Sonrasında konuşan Aydın Ünlü ise “Ülkemizin bu tür sıcak temaslara ihtiyacı var. Bugün birlik, beraberlik anlamında gerçekleşen ve geçekleşecek olan bu ziyaretler, toplantılar, bu güzel diyaloglar kentimiz için faydalıdır. Ben bu anlamda bu samimiyete güveniyorum. Siyasi parti il başkanları ile Kocaeli’nin sorunlarını konuşan il başkanı bu samimiyetin ön mesajını verdi. Bu birlikteliklerin önünü açık görüyorum.” SORUNLAR KONUŞULSUN Ünlü son olarak şunları söyledi: “Bu birliktelik anlamında biz de sabah saatlerinde Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ile görüştük. Bugün Kocaeli’de konuşulan bir çöp sorunu gibi, otobüsçülerin sorunu gibi problemleri bu kente siyasete malzeme yapmadan il başkanları iktidar partisinin il başkanı ile görüşebilir. Ortak bir çözüm üretilebilir.” Ünlü sonrasında Bayır Bucak Türkmenleri ile ilgili sorunların yazılı olduğu bir ihtiyaç listesini Ceyhan’a verdi. 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimi bu kez MHP’yi ziyaret etti. Başkan Ceyhan, HDP hariç tüm siyasi partilerin kentle ilgili görüşlerini alacaklarını söyledi

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yönetimi bu kez MHP’yi ziyaret etti. Ceyhan ve yönetimini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi karşıladı. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ceyhan, “Elbette bugünkü ziyaretimiz bir nezaket ziyaretidir. Bir yıllık il başkanlığımda 2015 yılını iki seçimle geride bıraktık. Bu iki seçimde de, seçim çalışmalarında da MHP ve İl Başkanı Aydın Ünlü ile sürekli uyum içerisinde olmuşuzdur. Elbette kürsü konuşmalarındaki konuşmalarımız devam edecek bunlar işin naziresidir. Amacımız ortak bir şeklide hareket ederek kentimize ortak bir katkı sunmaktır. Sıcak karşılama için teşekkür ederiz” dedi. 

ZİYARETLER SÜRECEK 
Ceyhan konuşmasına şöyle devam etti: “Bundan sonrada seçmenin verdiği karar neticesinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak hem CHP hem de MHP olsun her siyasi partiyi ziyaret edeceğiz. HDP hariç. Ketle ilgili görüşleri varsa görüşlerini dinleyeceğiz. Biz samimiyeti her zaman ön planda tutacağız.” 

BİRLİK BERABERLİK 
Sonrasında konuşan Aydın Ünlü ise “Ülkemizin bu tür sıcak temaslara ihtiyacı var. Bugün birlik, beraberlik anlamında gerçekleşen ve geçekleşecek olan bu ziyaretler, toplantılar, bu güzel diyaloglar kentimiz için faydalıdır. Ben bu anlamda bu samimiyete güveniyorum. Siyasi parti il başkanları ile Kocaeli’nin sorunlarını konuşan il başkanı bu samimiyetin ön mesajını verdi. Bu birlikteliklerin önünü açık görüyorum.”

SORUNLAR KONUŞULSUN
Ünlü son olarak şunları söyledi: “Bu birliktelik anlamında biz de sabah saatlerinde Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ile görüştük. Bugün Kocaeli’de konuşulan bir çöp sorunu gibi, otobüsçülerin sorunu gibi problemleri bu kente siyasete malzeme yapmadan il başkanları iktidar partisinin il başkanı ile görüşebilir. Ortak bir çözüm üretilebilir.” Ünlü sonrasında Bayır Bucak Türkmenleri ile ilgili sorunların yazılı olduğu bir ihtiyaç listesini Ceyhan’a verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.