Ceyhan ve Ünlü'den birlik ve sağduyu çağrısı

Kocaeli 03.01.2017 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan ve Ünlü'den birlik ve sağduyu çağrısı

Kocaeli Üniversitesi’nde, Ülkü Ocakları üyesi Fahrettin Porsuk’un başkan olması ile sonuçlanan Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçimi rektörlük kararı ile iptal edilmişti. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve KOÜ Rektörü Hülagü bugün bir araya geldi. Üniversite öğrenci konseyi başkanı seçim öncesinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü KOÜ Rektörü Hülagü ile görüşerek birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısı yaptı.

Kocaeli Üniversitesi’nde, Ülkü Ocakları üyesi Fahrettin Porsuk’un başkan olması ile sonuçlanan Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçimi rektörlük kararı ile iptal edilmişti.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve KOÜ Rektörü Hülagü bugün bir araya geldi. Üniversite öğrenci konseyi başkanı seçim öncesinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü KOÜ Rektörü Hülagü ile görüşerek birlik, beraberlik ve sağduyu çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.