Ceyhan ve vekiller FETÖ davasını takip ediyor!

Kocaeli 11.09.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan ve vekiller FETÖ davasını takip ediyor!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ile Mehmet Akif Yılmaz Kandıra'da görülen 92 sanıklı FETÖ'nün donanma davasını takip etti. Kocaeli'de FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığındaki olaylarla ilgili 92 sanığın yer aldığı dava bugün başladı. Duruşmanın bir numaralı şüphelisi ve örgütün elebaşısı Fetullah Gülen'in yanı sıra donanmada görev yapan darbeci komutanlarında yargılandığı davayı AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz'da takip etmek için Kandıra Cezaevi'nde bulunan duruşma salonunda yerlerini aldı.   

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ile Mehmet Akif Yılmaz Kandıra'da görülen 92 sanıklı FETÖ'nün donanma davasını takip etti.

Kocaeli'de FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığındaki olaylarla ilgili 92 sanığın yer aldığı dava bugün başladı. Duruşmanın bir numaralı şüphelisi ve örgütün elebaşısı Fetullah Gülen'in yanı sıra donanmada görev yapan darbeci komutanlarında yargılandığı davayı AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz'da takip etmek için Kandıra Cezaevi'nde bulunan duruşma salonunda yerlerini aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.