19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CEYHAN YENİDEN BAŞKAN!

Kocaeli 25.02.2018 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CEYHAN YENİDEN BAŞKAN!

AK Parti İl Başkanlığı Kongresi dün Yahya Kaptan'da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Şemsettin Ceyhan'ın tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan oldu.

AK Parti İl Başkanlığı Kongresi dün Yahya Kaptan'da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Şemsettin Ceyhan'ın tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan oldu. Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Afrin’de bu ülkenin istikbali için şehit olan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Bundan 3 yıl önce yine bu salonda Bismillah dedik ve il başkanlığı görevini başlatmıştık. Almış olduğumuz emanetin önemini bilerek 7 Haziran seçimlerine çalıştık. Aldığımız sonuçlarda seçmenimizi hiçbir zaman suçlamadık. Bir olduk, birlik olduk ve 1 Kasım seçimlerinde bir partinin 60 yıl sonra almış olduğu en yüksek oy oranını aldık” dedi. 13 BELEDİYEYİ ALMA SÖZÜ VERDİ Ceyhan, “Referandumda Kocaeli olarak batıda en yüksek oy alarak farkımızı koyduk. 8 aydır Kocaeli’de kongre sürecini hassas bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongre sonrasında Kocaeli teşkilatlarının kongre takviminin sonuna geliyoruz. Bizler bugüne hep birlik diyerek, birlik siyaseti yaparak geldik. Tek hedefimiz var. 2019’da yapacak olduğumuz seçimlerde, Kocaeli’de 12 ilçe belediyesini de Büyükşehir Belediyesini de tekrardan AK Parti olarak yazdıracağımızın sözünü veriyoruz. 2014’te aldığımız oy oranından daha fazlasını alacağız” diye konuştu. YÖNETİMİ BELLİ OLDU Öte yandan 2. Dönemine Girecek Olan Ceyhan'ın Listesi Şu Şekilde: Şemsettin Ceyhan (Başkan), Ahmet Berberoğlu, Abdullah Eryarsoy, Adnan Turan, Ahmet Sönmez, Ahmet Türkel, Ali Korkmaz, Arif Aküzüm, Ayhan Naci Yılmaz, Ayşe Çolak, Ayşegül Çimenayaz, Ayşen Yılmaz, Büşra Özbay, Ebru Karakuş, Engin Koyun, Ersin Küçükateş, Fazıl Korkmaz, Gülcan Kocabıyık, Hacer Banu Çürüksulu Demir, Halil Güngör Dokuzlar, Halil İbrahim Koşdaş, Hasibe Özayan, Hilal Karaca, İlhan Yıldırım, İshak Yıldırım, Mehmet Fatih İşlek, Miktat Aydın, Muharrem Top, Mustafa Yıldıztekin, Nuray Erdem, Oğuzhan Keleş, Orhan Barış, Osman Çakır, Ömer Efe, Recep Çalık, Recep Demir, Samet Coşkun, Samet Taşdelen, Savaş Kopuk, Sedat Köse, Serdar Bayram, Sezai Ata, Şengül Karagöz, Şükran Özdemir, Uğur İnan, Veli Haldız, Yakup Karaaslan, Yusuf Akın, Zehra Bozkurt. 
AK Parti İl Başkanlığı Kongresi dün Yahya Kaptan'da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Şemsettin Ceyhan'ın tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan oldu.

AK Parti İl Başkanlığı Kongresi dün Yahya Kaptan'da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Şemsettin Ceyhan'ın tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan oldu. Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Afrin’de bu ülkenin istikbali için şehit olan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Bundan 3 yıl önce yine bu salonda Bismillah dedik ve il başkanlığı görevini başlatmıştık. Almış olduğumuz emanetin önemini bilerek 7 Haziran seçimlerine çalıştık. Aldığımız sonuçlarda seçmenimizi hiçbir zaman suçlamadık. Bir olduk, birlik olduk ve 1 Kasım seçimlerinde bir partinin 60 yıl sonra almış olduğu en yüksek oy oranını aldık” dedi.

13 BELEDİYEYİ ALMA SÖZÜ VERDİ

Ceyhan, “Referandumda Kocaeli olarak batıda en yüksek oy alarak farkımızı koyduk. 8 aydır Kocaeli’de kongre sürecini hassas bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongre sonrasında Kocaeli teşkilatlarının kongre takviminin sonuna geliyoruz. Bizler bugüne hep birlik diyerek, birlik siyaseti yaparak geldik. Tek hedefimiz var. 2019’da yapacak olduğumuz seçimlerde, Kocaeli’de 12 ilçe belediyesini de Büyükşehir Belediyesini de tekrardan AK Parti olarak yazdıracağımızın sözünü veriyoruz. 2014’te aldığımız oy oranından daha fazlasını alacağız” diye konuştu.

YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Öte yandan 2. Dönemine Girecek Olan Ceyhan'ın Listesi Şu Şekilde: Şemsettin Ceyhan (Başkan), Ahmet Berberoğlu, Abdullah Eryarsoy, Adnan Turan, Ahmet Sönmez, Ahmet Türkel, Ali Korkmaz, Arif Aküzüm, Ayhan Naci Yılmaz, Ayşe Çolak, Ayşegül Çimenayaz, Ayşen Yılmaz, Büşra Özbay, Ebru Karakuş, Engin Koyun, Ersin Küçükateş, Fazıl Korkmaz, Gülcan Kocabıyık, Hacer Banu Çürüksulu Demir, Halil Güngör Dokuzlar, Halil İbrahim Koşdaş, Hasibe Özayan, Hilal Karaca, İlhan Yıldırım, İshak Yıldırım, Mehmet Fatih İşlek, Miktat Aydın, Muharrem Top, Mustafa Yıldıztekin, Nuray Erdem, Oğuzhan Keleş, Orhan Barış, Osman Çakır, Ömer Efe, Recep Çalık, Recep Demir, Samet Coşkun, Samet Taşdelen, Savaş Kopuk, Sedat Köse, Serdar Bayram, Sezai Ata, Şengül Karagöz, Şükran Özdemir, Uğur İnan, Veli Haldız, Yakup Karaaslan, Yusuf Akın, Zehra Bozkurt. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.