CHP 2019’u hedefliyor

Gebze 10.02.2016 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP 2019’u hedefliyor

CHP’de 2019 hedefleri için şimdiden kollar sıvandı. İlçe Başkanı recep Dursun, parti binasında düzenlediği Mini Çalıştayla 2019 rotası için yapılması gerekenleri Partililerle tartıştı.

CHP Gebze İlçe Örgütü, Önceki akşam parti binasında mini bir Çalıştay gerçekleştirdi. Çalıştaya partinin Gebze’deki tüm yönetim kademeleri katıldı. İlçe Başkanı Recep Dursun tarafından düzenlenen Çalıştayda, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle örgütleri buluşarak, Partinin geleceği için görüş ve düşüncelerini açıkladılar. CHP’liler içlerini dökerken, 2019 hedeflerini konuştular. FİKİRLERİNİ ANLATTILAR İlçe Binasında yapılan Çalıştayda Tanışma faslından sonra partinin yerel iktidarını temin için yerel muhalefetin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı. Mahalle birimlerinden ilçe örgütüne ve Meclis üyelerine bilgi aktarımının önemi üzerinde duruldu. Gebze İlçe Örgütü’nün 2019 yılı hedefine ulaşmak için üyelerin partinin eylem ve etkinliklerine katılımının sağlanmasının gerekli olduğu belirtildi. 2019 HEDEFLERİ KONUŞULDU Çalıştayla ilgili değerlendirme yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Aktif üye tespiti için üyelerimizin hanelerinde ziyaretinin gerekliliği üzerinde duruldu. Siyasi çalışma, üye ziyaretleri ve eylem ve etkinliklerin amaca ulaşması için parti içi eğitimin ön şart olduğu ifade edildi. Üç saat gibi süren buluşma mini bir "Çalıştay'a.." dönüştü. Gerçekten verimli, seviyeli ve ölçülü geçen bu toplantıya katılan herkesi memnun etmiştir. Bu mini Çalıştaylar devam edecektir. Katılan ve katkı sunan tüm parti emekçilerine ilçe yönetim kurulu adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi. 
CHP’de 2019 hedefleri için şimdiden kollar sıvandı. İlçe Başkanı recep Dursun, parti binasında düzenlediği Mini Çalıştayla 2019 rotası için yapılması gerekenleri Partililerle tartıştı.

CHP Gebze İlçe Örgütü, Önceki akşam parti binasında mini bir Çalıştay gerçekleştirdi. Çalıştaya partinin Gebze’deki tüm yönetim kademeleri katıldı. İlçe Başkanı Recep Dursun tarafından düzenlenen Çalıştayda, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle örgütleri buluşarak, Partinin geleceği için görüş ve düşüncelerini açıkladılar. CHP’liler içlerini dökerken, 2019 hedeflerini konuştular.

FİKİRLERİNİ ANLATTILAR

İlçe Binasında yapılan Çalıştayda Tanışma faslından sonra partinin yerel iktidarını temin için yerel muhalefetin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı. Mahalle birimlerinden ilçe örgütüne ve Meclis üyelerine bilgi aktarımının önemi üzerinde duruldu. Gebze İlçe Örgütü’nün 2019 yılı hedefine ulaşmak için üyelerin partinin eylem ve etkinliklerine katılımının sağlanmasının gerekli olduğu belirtildi.

2019 HEDEFLERİ KONUŞULDU

Çalıştayla ilgili değerlendirme yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Aktif üye tespiti için üyelerimizin hanelerinde ziyaretinin gerekliliği üzerinde duruldu. Siyasi çalışma, üye ziyaretleri ve eylem ve etkinliklerin amaca ulaşması için parti içi eğitimin ön şart olduğu ifade edildi. Üç saat gibi süren buluşma mini bir "Çalıştay'a.." dönüştü. Gerçekten verimli, seviyeli ve ölçülü geçen bu toplantıya katılan herkesi memnun etmiştir. Bu mini Çalıştaylar devam edecektir. Katılan ve katkı sunan tüm parti emekçilerine ilçe yönetim kurulu adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.