GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP BÜYÜK BİR AİLEDİR

Gebze 22.05.2018 - 18:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP BÜYÜK BİR AİLEDİR

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ani bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında, Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan Altıntaş ve Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli'de hazır bulundu. Basın toplantısını Gebze Samsunlular Derneği Yönetimi de takip etti.

CHP'NİN TARTIŞILMASI BÜYÜKLÜĞÜNDENDİR Basın toplantısını yazılı bir metin üzerinden yapan İlçe Başkanı Musa Yılmaz, "Bir liste yarışıdır, aldı başını gidiyor. CHP'nin listesinde bulunan tüm isimler pırıl pırıl insanlardır. Diğer partilerinde listesindeki isimlerde öyledir. Ama nedense en çok CHP'nin listesi tartışılıyor. Bu da CHP'nin büyüklüğündendir. Ama nedense Ak Parti tartışılmıyor CHP olabilidiğnce tartışılıyor. Onlar 8 ve 9'a isim yazmışlar neden tartışılmıyor sormak isterim. CHP Gebze İlçe Başkanım olarak, il başkanlığımıza yada genel merkezimize karşı bir tavır almış değilim. Bundan sonra parlentor yapıyı korumak adına hiç bir şey kaybetmiş değiliz. CHP İlçe olarak ben ve ilçe örgütümüz hiç bir zaman üst kurullarımız olan il başkanlığımıza yada genel merkezimize karşı tavır almadık, almayız. Ancak biz Gebze'nin milletvekilliği sıralamasında hak ettiği temsiliyet hakkını savunduk. ve bundan sonra da savunacağız. " dedi. SEÇİME HAZIRIZ Gebzeliisimelerin daha bir noktada olma beklentisinde olduğunu ancak yine de parti kararlarına bağlı hareket edeceğini ifade eden İlçe Başkanı Musa Yılmaz, " CHP büyük bir ailedir. Ailemizin büyüklüğü zaman zaman farklı fikirlerin oluşmasına neden olsada bu durum yine partimizin demokratik yapısını ortaya koymaktadır. Ve bu büyük aile her daim sorunları çözme ulaştırmayı başarmıştır. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce'nin seçileceğine olan inanç ve kaniatimiz tamdır. Bu yolda gece gündüz çalışacağız.Cumhuriyet Halk Partisi olarak tek görevimiz başarıyı yakalamaktır. Bu anlamda 24 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandık. Şu an itibari ile iktidara hazırız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerini kazanacağımıza inancım tam. CHP Gebze İlçe Örgütü'nün Kocaeli genelinde açıklanan milletvekili sıralamasıyla ilgili bir problem yoktur. Sıralamada ki arkadaşlarımız pırıl pırıl insanlardır. Ancak tabi gönül isterdi ki Gebzeli Aday Adaylarından 2 kişi daha sıralamada iyi bir noktada olsun. Biz ilçe örgütü olarak genel merkezimizin ve parti büyüklerimizin aldığı karara bağlıyız. Sıralamada ki arkadaşlarımızı iyi bir çalışma programıyla Gebze halkıyla buluşturacağız. Başarı hepimizin olacak. Ayrıca sizlerden isteğim CHP Gebze İlçe Başkanı olarak benim ağzımdan duymadığınız hiç bir söze itibar etmeyiniz. Yolumuz açık olsun. başarılar diliyorum. Gün kendimizi kurtarma değil, cumhuriyetimizi kurtarma günüdür." dedi. HEDEF GAZETESİ-GEBZE    
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ani bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında, Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan Altıntaş ve Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli'de hazır bulundu. Basın toplantısını Gebze Samsunlular Derneği Yönetimi de takip etti.

CHP'NİN TARTIŞILMASI BÜYÜKLÜĞÜNDENDİR
Basın toplantısını yazılı bir metin üzerinden yapan İlçe Başkanı Musa Yılmaz, "Bir liste yarışıdır, aldı başını gidiyor. CHP'nin listesinde bulunan tüm isimler pırıl pırıl insanlardır. Diğer partilerinde listesindeki isimlerde öyledir. Ama nedense en çok CHP'nin listesi tartışılıyor. Bu da CHP'nin büyüklüğündendir. Ama nedense Ak Parti tartışılmıyor CHP olabilidiğnce tartışılıyor. Onlar 8 ve 9'a isim yazmışlar neden tartışılmıyor sormak isterim. CHP Gebze İlçe Başkanım olarak, il başkanlığımıza yada genel merkezimize karşı bir tavır almış değilim. Bundan sonra parlentor yapıyı korumak adına hiç bir şey kaybetmiş değiliz. CHP İlçe olarak ben ve ilçe örgütümüz hiç bir zaman üst kurullarımız olan il başkanlığımıza yada genel merkezimize karşı tavır almadık, almayız. Ancak biz Gebze'nin milletvekilliği sıralamasında hak ettiği temsiliyet hakkını savunduk. ve bundan sonra da savunacağız. " dedi.

SEÇİME HAZIRIZ
Gebzeliisimelerin daha bir noktada olma beklentisinde olduğunu ancak yine de parti kararlarına bağlı hareket edeceğini ifade eden İlçe Başkanı Musa Yılmaz, " CHP büyük bir ailedir. Ailemizin büyüklüğü zaman zaman farklı fikirlerin oluşmasına neden olsada bu durum yine partimizin demokratik yapısını ortaya koymaktadır. Ve bu büyük aile her daim sorunları çözme ulaştırmayı başarmıştır. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce'nin seçileceğine olan inanç ve kaniatimiz tamdır. Bu yolda gece gündüz çalışacağız.Cumhuriyet Halk Partisi olarak tek görevimiz başarıyı yakalamaktır. Bu anlamda 24 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandık. Şu an itibari ile iktidara hazırız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerini kazanacağımıza inancım tam. CHP Gebze İlçe Örgütü'nün Kocaeli genelinde açıklanan milletvekili sıralamasıyla ilgili bir problem yoktur. Sıralamada ki arkadaşlarımız pırıl pırıl insanlardır. Ancak tabi gönül isterdi ki Gebzeli Aday Adaylarından 2 kişi daha sıralamada iyi bir noktada olsun. Biz ilçe örgütü olarak genel merkezimizin ve parti büyüklerimizin aldığı karara bağlıyız. Sıralamada ki arkadaşlarımızı iyi bir çalışma programıyla Gebze halkıyla buluşturacağız. Başarı hepimizin olacak. Ayrıca sizlerden isteğim CHP Gebze İlçe Başkanı olarak benim ağzımdan duymadığınız hiç bir söze itibar etmeyiniz. Yolumuz açık olsun. başarılar diliyorum. Gün kendimizi kurtarma değil, cumhuriyetimizi kurtarma günüdür." dedi. HEDEF GAZETESİ-GEBZE

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.