CHP, canlarla buluştu!

Kocaeli 10.09.2019 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP, canlarla buluştu!

CHP Kocaeli İl Yönetimi, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde Muharrem Ayı vesilesi ile düzenlenen lokma yemeğinde canlarla birlikte oruç açtı Muharrem Ayı vesilesi ile Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde verilen lokma yemeğinde canlar hep birlikte oruç açtı. İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Saymanı Naim Keskin ve eşi Ufuk Keskin, CHP İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, CHP İl Başkan Yardımcıları Berna Çetin Peker ve eşi Can Peker, Selim Yıldız ve eşi Seniha Yıldız, Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, Bilgi Dehmen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya da katılarak lokmalarını paylaştı. Lokma yemeği öncesinde Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Derneği Başkanı Nevres Fırat, CHP İl Yönetim Kurulu’nu Cemevi’ni gezdirerek lokmalarını paylaştıkları için teşekkürlerini sundu.

CHP Kocaeli İl Yönetimi, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde Muharrem Ayı vesilesi ile düzenlenen lokma yemeğinde canlarla birlikte oruç açtı

Muharrem Ayı vesilesi ile Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’nde verilen lokma yemeğinde canlar hep birlikte oruç açtı. İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Saymanı Naim Keskin ve eşi Ufuk Keskin, CHP İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, CHP İl Başkan Yardımcıları Berna Çetin Peker ve eşi Can Peker, Selim Yıldız ve eşi Seniha Yıldız, Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, Bilgi Dehmen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya da katılarak lokmalarını paylaştı. Lokma yemeği öncesinde Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Derneği Başkanı Nevres Fırat, CHP İl Yönetim Kurulu’nu Cemevi’ni gezdirerek lokmalarını paylaştıkları için teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.