19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP ÇAYIROVA’DAN BİRLİK MESAJI

Çayırova 18.03.2019 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP ÇAYIROVA’DAN BİRLİK MESAJI

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Çayırova İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve eski meclis üyeleriyle beraber Çayırova İlçe Teşkilatında geçen dönem çalışan meclis üyelerine düzenlenilen kahvaltıda teşekkür etti.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin  Hartamacı, Çayırova İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve eski meclis üyeleriyle beraber Çayırova İlçe Teşkilatında geçen dönem çalışan meclis üyelerine düzenlenilen kahvaltıda teşekkür etti. “Cumhuriyet  Halk Partisinin Çayırova'daki gurur duyduğu 2014-2019 yılları arası Belediye meclis üyeliğinin tamamlamak üzere son toplantısını yapan Kadir Honça, Ata Savaş Durak, Halis Koç, Kemal Karagül, Dursun Yıldız'ın görev yaptıkları dönemde Çayırova Halkına sahip çıktıkları tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. Görev yaptıkları dönem içerisinde parti içerisinde ekip ruhuna sahip, herkes için örnek alınacak izlenimler bıraktıkları aşikardır; Bu duygu ve düşüncelerle kendilerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.”  Kaya Gençlere Teşekkür Etti Yol arkadaşları ile beraber kahvaltı yapan Kaya şeçime  ve güzel günlere  çok az kaldığını belirtti. Seçim çalışmalarının çok güzel geçtiğini belirten Kaya “Yorulacağız ama Martın sonu bahar” dedi. Kaya özellikle seçim çalışmalarının en ön sıralarında yer alan gençlerin özverilerinden dolayı onlara teşekkür etti. Kaya “Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi : Ey Türk gençliği; Birinci vazifemiz, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Siz gençler bu milletin geleceği olacaksınız." dedi.  
CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Çayırova İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve eski meclis üyeleriyle beraber Çayırova İlçe Teşkilatında geçen dönem çalışan meclis üyelerine düzenlenilen kahvaltıda teşekkür etti.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin  Hartamacı, Çayırova İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve eski meclis üyeleriyle beraber Çayırova İlçe Teşkilatında geçen dönem çalışan meclis üyelerine düzenlenilen kahvaltıda teşekkür etti. “Cumhuriyet  Halk Partisinin Çayırova'daki gurur duyduğu 2014-2019 yılları arası Belediye meclis üyeliğinin tamamlamak üzere son toplantısını yapan Kadir Honça, Ata Savaş Durak, Halis Koç, Kemal Karagül, Dursun Yıldız'ın görev yaptıkları dönemde Çayırova Halkına sahip çıktıkları tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. Görev yaptıkları dönem içerisinde parti içerisinde ekip ruhuna sahip, herkes için örnek alınacak izlenimler bıraktıkları aşikardır; Bu duygu ve düşüncelerle kendilerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.” 

Kaya Gençlere Teşekkür Etti

Yol arkadaşları ile beraber kahvaltı yapan Kaya şeçime  ve güzel günlere  çok az kaldığını belirtti. Seçim çalışmalarının çok güzel geçtiğini belirten Kaya “Yorulacağız ama Martın sonu bahar” dedi. Kaya özellikle seçim çalışmalarının en ön sıralarında yer alan gençlerin özverilerinden dolayı onlara teşekkür etti. Kaya “Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi : Ey Türk gençliği; Birinci vazifemiz, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Siz gençler bu milletin geleceği olacaksınız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.