19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP ÇAYIROVA REFARANDUM HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Çayırova 07.02.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP ÇAYIROVA REFARANDUM HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

  CHP Çayırova ilçe başkanlığı referandum hazırlıklarını sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Selahattin Kaya hazırlıklar doğrultusunda sandık sorumlularımızı hızla belirliyoruz. Belirlenen sandık sorumlularımıza eğitim çalışmalarına başladık çok kısa süre içerisinde sandık sorumlularımızı, okul ve kat sorumlularımızı belirleyip eğitimden geçireceğiz. Referandum süresince sahada çalışmalar içerisinde yer alacak ekiplerimiz hazır yapılacak. Anayasa değişikliğinin anlatımı konusunda ortak söylem birliğini sağlamak için değişiklik ile ilgili parti üyelerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz” dedi. TÜM YURTTAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ Kaya, “12.02.2017 Pazar günü saat 14.00’da Çayırova Belediyesi toplantı salonunda düzenleyeceğimiz tüm partililerimizin ve yapılan bu değişiklik konusunda bilgilenmek isteyen tüm yurttaşlarımızın katılacağı toplantı ile bu anayasa değişikliğine ve başkanlık sistemine neden karşı çıktığımızı tüm yönleri ile paylaşacağız.”dedi. Toplantıya İl başkanımız Cengiz Sarıbay, Parti meclis üyemiz ve Kocaeli milletvekillerimiz Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul milletvekilimiz Mahmut Tanal’ın katılacak. Kaya, “referandumun bir seçim olmadığını ve siyasi bir mesele olamadığını kampanya süresince CHP olarak parti bayrağı kullanmayacağız” diyerek tüm partili, partisiz tüm yurttaşlarımızı toplantıya davet ediyorum.” dedi.

 

CHP Çayırova ilçe başkanlığı referandum hazırlıklarını sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Selahattin Kaya hazırlıklar doğrultusunda sandık sorumlularımızı hızla belirliyoruz. Belirlenen sandık sorumlularımıza eğitim çalışmalarına başladık çok kısa süre içerisinde sandık sorumlularımızı, okul ve kat sorumlularımızı belirleyip eğitimden geçireceğiz. Referandum süresince sahada çalışmalar içerisinde yer alacak ekiplerimiz hazır yapılacak. Anayasa değişikliğinin anlatımı konusunda ortak söylem birliğini sağlamak için değişiklik ile ilgili parti üyelerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz” dedi.

TÜM YURTTAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Kaya, “12.02.2017 Pazar günü saat 14.00’da Çayırova Belediyesi toplantı salonunda düzenleyeceğimiz tüm partililerimizin ve yapılan bu değişiklik konusunda bilgilenmek isteyen tüm yurttaşlarımızın katılacağı toplantı ile bu anayasa değişikliğine ve başkanlık sistemine neden karşı çıktığımızı tüm yönleri ile paylaşacağız.”dedi.

Toplantıya İl başkanımız Cengiz Sarıbay, Parti meclis üyemiz ve Kocaeli milletvekillerimiz Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul milletvekilimiz Mahmut Tanal’ın katılacak. Kaya, “referandumun bir seçim olmadığını ve siyasi bir mesele olamadığını kampanya süresince CHP olarak parti bayrağı kullanmayacağız” diyerek tüm partili, partisiz tüm yurttaşlarımızı toplantıya davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.