CHP Çayırova'da Delege takvimi başlıyor!

Siyaset 07.11.2019 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova'da Delege takvimi başlıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege takvimi işlemeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, takvimin 10 Kasım’da başlayıp 24 Kasım’da sona ereceğini söyledi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Halkımız tarafından 31 Mart seçimlerinde yerelde ana muhalefet olarak takdir gören örgütümüzün parti yönetim kademelerinde olağan kongreler için Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezimiz tarafından seçim takvimleri açıklanmıştır. Çayırova İlçe Seçim takvimi şu şekildedir; 10 Kasım saat 12:00  ile 15:00 arası ilçe binamızda Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Emek Mahallesi,  Şekerpınar Mahallesi ve Çayırova Mahallesi için delege seçimi yapılacaktır. Devam eden hafta 17 Kasım 12:00 ile 15:00 saatleri arası İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi, Özgürlük Mahallesi ve Yenimahalle için delege seçimi yapılacaktır.” dedi. 24 KASIM’DA SON ERECEK Çoğunluğu sağlayamayan mahalleler için 24 Kasım Pazar günü çoğunluk aranmaksızın delege seçimlerinin yapılmasının ardından sonlanacağını dile getiren Başkan Hartamacı, “Cumhuriyet Halk Partisi ve örgüt yapımıza uygun, partimizin çıtasını daha yukarılara taşıyabilecek bir kadro kurabilmek arzusundayız. Bu hususta üye ve delegeleri ötekileştirmeden bütünleştirerek her kesime açık bir seçim takvimi dilerim. Cumhuriyet Halk Partisi; kişiye göre değil ilkelerine göre yönetilmektedir. Bu hususta Çayırova ilçe yerelindeki delege seçimlerinde ilçe başkanı ve yönetim olarak delege listelerine hiçbir kesimden müdahaleye izin verilmeden tamamen objektif bir şekilde mahalle başkanları ve temsilcilerimiz öncülüğüyle mahalle komisyonları oluşturulmuştur. Komisyon üyelerimizin değerlendirmesiyle listeler oluşturulup seçim takvimimizi tamamlayacağımızdan hiç şüphe yoktur. Tüm üyelerimiz delege seçimlerinde oylarını kullanmaları için takvim süresi boyunca ilçe binamıza davetlidir.” ifadelerini kullandı.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege takvimi işlemeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, takvimin 10 Kasım’da başlayıp 24 Kasım’da sona ereceğini söyledi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Halkımız tarafından 31 Mart seçimlerinde yerelde ana muhalefet olarak takdir gören örgütümüzün parti yönetim kademelerinde olağan kongreler için Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezimiz tarafından seçim takvimleri açıklanmıştır. Çayırova İlçe Seçim takvimi şu şekildedir; 10 Kasım saat 12:00  ile 15:00 arası ilçe binamızda Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Emek Mahallesi,  Şekerpınar Mahallesi ve Çayırova Mahallesi için delege seçimi yapılacaktır. Devam eden hafta 17 Kasım 12:00 ile 15:00 saatleri arası İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi, Özgürlük Mahallesi ve Yenimahalle için delege seçimi yapılacaktır.” dedi.

24 KASIM’DA SON ERECEK

Çoğunluğu sağlayamayan mahalleler için 24 Kasım Pazar günü çoğunluk aranmaksızın delege seçimlerinin yapılmasının ardından sonlanacağını dile getiren Başkan Hartamacı, “Cumhuriyet Halk Partisi ve örgüt yapımıza uygun, partimizin çıtasını daha yukarılara taşıyabilecek bir kadro kurabilmek arzusundayız. Bu hususta üye ve delegeleri ötekileştirmeden bütünleştirerek her kesime açık bir seçim takvimi dilerim. Cumhuriyet Halk Partisi; kişiye göre değil ilkelerine göre yönetilmektedir. Bu hususta Çayırova ilçe yerelindeki delege seçimlerinde ilçe başkanı ve yönetim olarak delege listelerine hiçbir kesimden müdahaleye izin verilmeden tamamen objektif bir şekilde mahalle başkanları ve temsilcilerimiz öncülüğüyle mahalle komisyonları oluşturulmuştur. Komisyon üyelerimizin değerlendirmesiyle listeler oluşturulup seçim takvimimizi tamamlayacağımızdan hiç şüphe yoktur. Tüm üyelerimiz delege seçimlerinde oylarını kullanmaları için takvim süresi boyunca ilçe binamıza davetlidir.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.