CHP Çayırova’dan bir akşam da iki ziyaret

Çayırova 24.03.2019 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Çayırova’dan bir akşam da iki ziyaret

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile Çayırova’da bulunan STK’ları ziyaret etti. Ziyaretine Kırşehirliler derneğinde başlayan Kaya, oradaki toplantısını bitirdikten sonra Ordulular derneğine gitti. ÜCRETSİZ KREŞLER Kırşehir ve Ordulular derneğinde konuşulan konular arasında geçim sıkıntısı ve çalışan ailelerin çocuklarına doğru düzgün kreş bulamadıkları oldu. Kaya’nın şeçim projelerinde olan işe giden velilerin çocuklarını güvenli bir şekilde bırakacakları tam teşekkürlü belediye kreşleri olacağını belirtti. Kaya “Bu kreşlerde velilerimizin istedikleri zaman güvenlik kameraları ile çocuklarına bakacakları bir sistem oluşturacağız ve bu kreşleri halkımıza ücretsiz sunacağız” dedi. TOPRAKSIZ TARIMLA İSTİHDAM VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER STK toplantılarında konuşulan bir diğer konu ise geçim sıkıntısı oldu. Pazar alışverişini dahi zor yaptıklarını belirten STK üyeleri çözüm istediler. Kaya, ”Projelerim arasında bulunan susuz tarım projesi ile hem Çayırova da istihdam sağlayacağız hem de sağlıklı ürünleri daha ucuz bir şekilde halkımıza sunacağız.”dedi.  

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile Çayırova’da bulunan STK’ları ziyaret etti. Ziyaretine Kırşehirliler derneğinde başlayan Kaya, oradaki toplantısını bitirdikten sonra Ordulular derneğine gitti.

ÜCRETSİZ KREŞLER

Kırşehir ve Ordulular derneğinde konuşulan konular arasında geçim sıkıntısı ve çalışan ailelerin çocuklarına doğru düzgün kreş bulamadıkları oldu. Kaya’nın şeçim projelerinde olan işe giden velilerin çocuklarını güvenli bir şekilde bırakacakları tam teşekkürlü belediye kreşleri olacağını belirtti. Kaya “Bu kreşlerde velilerimizin istedikleri zaman güvenlik kameraları ile çocuklarına bakacakları bir sistem oluşturacağız ve bu kreşleri halkımıza ücretsiz sunacağız” dedi.

TOPRAKSIZ TARIMLA İSTİHDAM VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER

STK toplantılarında konuşulan bir diğer konu ise geçim sıkıntısı oldu. Pazar alışverişini dahi zor yaptıklarını belirten STK üyeleri çözüm istediler. Kaya, ”Projelerim arasında bulunan susuz tarım projesi ile hem Çayırova da istihdam sağlayacağız hem de sağlıklı ürünleri daha ucuz bir şekilde halkımıza sunacağız.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.