CHP Çayırova’dan engelliler derneğine ziyaret

Çayırova 05.12.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP Çayırova’dan engelliler derneğine ziyaret

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve beraberindekiler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Marmara Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında dernek başkanı Memiş Özdemir ile engelliler de hazır bulundu. Engellilerin günlerini kutlayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve beraberindekiler, ayrıca engellilerin yaşadıklarını sorunları dinledi. EN TEMEL HAK Engelliler için kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini ifade eden başkan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, "Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, bu yönde sağlıklı çalışmalar yaparak, kalıcı çözümler üreterek bu konuya katkı sunmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur.  Toplumsal hayat içerisinde, engellilerin hayatın her alanında kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri ise temel bir insan hakkıdır" diye konuştu.   TOPLUMSAL DUYARLILIK Toplumsal duyarlılığa dikkat çeken Kaya, "Bu anlamda, özürlü vatandaşlara acıma duyguları ile yaklaşmak yerine kurumsal hizmetlerin geliştirilmesi esas alınmalıdır. Bu nedenle engelli vatandaşlarımıza hizmet götüren, kamu, özel sektör ve gönüllü sivil toplum örgütlerinin güçlendirilmesine önem verilmelidir. Herkesin engelli adayı olduğu gerçeği unutulmamalı ve engelli vatandaşlarımızın hayatlarını normal bir şekilde sürdürmeleri ancak toplumsal duyarlığın oluşturulmasıyla mümkündür" ifadelerini kullandı.  
CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve beraberindekiler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Marmara Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında dernek başkanı Memiş Özdemir ile engelliler de hazır bulundu. Engellilerin günlerini kutlayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve beraberindekiler, ayrıca engellilerin yaşadıklarını sorunları dinledi.

EN TEMEL HAK

Engelliler için kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini ifade eden başkan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, "Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, bu yönde sağlıklı çalışmalar yaparak, kalıcı çözümler üreterek bu konuya katkı sunmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur.  Toplumsal hayat içerisinde, engellilerin hayatın her alanında kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri ise temel bir insan hakkıdır" diye konuştu.
 
TOPLUMSAL DUYARLILIK

Toplumsal duyarlılığa dikkat çeken Kaya, "Bu anlamda, özürlü vatandaşlara acıma duyguları ile yaklaşmak yerine kurumsal hizmetlerin geliştirilmesi esas alınmalıdır. Bu nedenle engelli vatandaşlarımıza hizmet götüren, kamu, özel sektör ve gönüllü sivil toplum örgütlerinin güçlendirilmesine önem verilmelidir. Herkesin engelli adayı olduğu gerçeği unutulmamalı ve engelli vatandaşlarımızın hayatlarını normal bir şekilde sürdürmeleri ancak toplumsal duyarlığın oluşturulmasıyla mümkündür" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.