CHP Çayırova’dan online toplantı!

Siyaset 09.04.2020 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova’dan online toplantı!

CHP Çayırova ilçe yönetim toplantıları telekonferans ile devam ediyor. CHP Çayırova İlçe Yönetimi Başkanı Cihan Soyluçiçek öncülüğünde telekonferans ile görüşmeler devam ediyor. Dünyada ki tehlikeli salgın covid-19 nedeni ile tedbirleri elinden düşürmeyen Cihan Soyluçiçek ve ekip arkadaşları toplantılara ara vermeden telekonferans yaparak önemli kararlar alıyorlar. Alınan önemli kararlar neticesinde ihtiyaç sahiplerine erzak ve maske gibi ihtiyaç sahiplerine ve sokağa çıkma yasağı konan ve durumu zor olan vatandaşları kapsayacak şekilde yardımların düzenlenmesi ve bu yardımların hangi koşullar altında teslim edileceğini aktardı. “FAKİRLİK BELGESİ SUNAN VATANDAŞLARA DAĞITACAĞIZ” Soyluçiçek, “En geç Pazar Günü olmak kaydı ile hazırlamış olduğumuz erzak kolilerini bizlere belediye aracılığı ve muhtarlık aracılığı ile başvuran fakirlik belgesi sunan vatandaşlarımıza dağıtacağız ve bu erzak kolilerimizin yanında ek olarak maske de vereceğiz.” dedi.

CHP Çayırova ilçe yönetim toplantıları telekonferans ile devam ediyor. CHP Çayırova İlçe Yönetimi Başkanı Cihan Soyluçiçek öncülüğünde telekonferans ile görüşmeler devam ediyor. Dünyada ki tehlikeli salgın covid-19 nedeni ile tedbirleri elinden düşürmeyen Cihan Soyluçiçek ve ekip arkadaşları toplantılara ara vermeden telekonferans yaparak önemli kararlar alıyorlar. Alınan önemli kararlar neticesinde ihtiyaç sahiplerine erzak ve maske gibi ihtiyaç sahiplerine ve sokağa çıkma yasağı konan ve durumu zor olan vatandaşları kapsayacak şekilde yardımların düzenlenmesi ve bu yardımların hangi koşullar altında teslim edileceğini aktardı.

“FAKİRLİK BELGESİ SUNAN VATANDAŞLARA DAĞITACAĞIZ”

Soyluçiçek, “En geç Pazar Günü olmak kaydı ile hazırlamış olduğumuz erzak kolilerini bizlere belediye aracılığı ve muhtarlık aracılığı ile başvuran fakirlik belgesi sunan vatandaşlarımıza dağıtacağız ve bu erzak kolilerimizin yanında ek olarak maske de vereceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.