CHP Çayırova'nın ÇINAR'ı Devrildi

Çayırova 26.03.2019 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Çayırova'nın ÇINAR'ı Devrildi

CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, partisinin seçim çalışmalarına katılmama kararı aldığını yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde hazırlanan meclis üyeliği aday listesine tepki gösteren, bu liste ve aday ile seçim kazanaılmasının mümkün olmadığını düşünen partinin ilçede ki en önemli isimlerinden Suna Çınar, seçimlerin yapılmnasına 1 hafta kala çalışmalara katılmama kararı aldı. Çınar açıklamasında, " Kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisi dışında hiç bir partiye oy vermedim. Cumhuriyet Halk Partisi benim ailem, baba ocağım, tabiri yerindeyse Cumhuriyet Halk Partili doğdum, Cumhuriyet Halk Partili olarak da öleceğim. Pir Sultan Abdal'ın dediği gibi'' Dönen Dönsün Ben dönmezem yolumdan" İki dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova kadın kolları başkanlığı görevini alnımın akı ve inancımın gücüyle devam  ettirmekdeyim. Ekibimle birlikte yaptığım çalışmaları siz Çayırova'lıların takdirine bırakıyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde de gerek Partili gerekse çayırova halkının telkini ile meclis üyeliği başvurusunda bulundum. Ancak tüzüğümüzde de açıkça belirtildiği gibi cinsiyet kotasına uyulmadığı ve  meclis sıralamasına  tepki olarak iki kadın arkadaşımla birlikte    8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününde dosyalarımızı geri çektik. Dosyalarımızı çekmemize rağmen parti içinde siyasi çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Dosyalarımızın çekildiği gün başlamak üzere çalışmalarımız engellenmeye Parti tabanına Kadın Kolları başkanlığından istifa ettiğimizi,başka partilere çalıştığımız algısı yaratılmaya başlandı, açıkçası istenmedik kenara itildik. Tüm bu nedenlerden dolayı seçimlere bir hafta kala dışlandığımız ve kenara itildiğimiz için çalışmalara katılmayacağımı,bu algıları yaratanlarla 31 Mart'tan sonra hesaplaşacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" dedi.
CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, partisinin seçim çalışmalarına katılmama kararı aldığını yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde hazırlanan meclis üyeliği aday listesine tepki gösteren, bu liste ve aday ile seçim kazanaılmasının mümkün olmadığını düşünen partinin ilçede ki en önemli isimlerinden Suna Çınar, seçimlerin yapılmnasına 1 hafta kala çalışmalara katılmama kararı aldı. Çınar açıklamasında, "

Kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisi dışında hiç bir partiye oy vermedim. Cumhuriyet Halk Partisi benim ailem, baba ocağım, tabiri yerindeyse Cumhuriyet Halk Partili doğdum, Cumhuriyet Halk Partili olarak da öleceğim. Pir Sultan Abdal'ın dediği gibi'' Dönen Dönsün Ben dönmezem yolumdan"
İki dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova kadın kolları başkanlığı görevini alnımın akı ve inancımın gücüyle devam  ettirmekdeyim. Ekibimle birlikte yaptığım çalışmaları siz Çayırova'lıların takdirine bırakıyorum.
31 Mart yerel seçimlerinde de gerek Partili gerekse çayırova halkının telkini ile meclis üyeliği başvurusunda bulundum. Ancak tüzüğümüzde de açıkça belirtildiği gibi cinsiyet kotasına uyulmadığı ve  meclis sıralamasına  tepki olarak iki kadın arkadaşımla birlikte 
 
8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününde dosyalarımızı geri çektik.
Dosyalarımızı çekmemize rağmen parti içinde siyasi çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik.
Dosyalarımızın çekildiği gün başlamak üzere çalışmalarımız engellenmeye Parti tabanına Kadın Kolları başkanlığından istifa ettiğimizi,başka partilere çalıştığımız algısı yaratılmaya başlandı, açıkçası istenmedik kenara itildik. Tüm bu nedenlerden dolayı seçimlere bir hafta kala dışlandığımız ve kenara itildiğimiz için çalışmalara katılmayacağımı,bu algıları yaratanlarla 31 Mart'tan sonra hesaplaşacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.