CHP Çayırova'ya Yeni Aday!

Çayırova 01.12.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Çayırova'ya Yeni Aday!

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'nın 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceği ilçe kongresine Oruç Gökbulak başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İlçe başkan adayı Gökbulak  yaptığı açıklamada, "Üyesi olduğum, birer dönem belde ve ilçe başkanlığı yaptığım CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün kongresi bilindiği üzere 09 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek.Kongremizin öncelikle partimize, daha sonra arzu duyduğu ilçe yönetimi anlayışından esasla ilçe örgütümüze, ihtiyaç duyduğu yerel yönetim anlayışından ötürü ilçemize ve gelinen koşullarda neredeyse mecbur olduğu genel yönetim anlayışından ötürü ülkemize hayırlı olmasını dilerim.Gerek ülkemiz gerekse ilçemizdeki yönetim anlayışından ötürü her geçen gün daha da kötüye doğru gitmekteyiz. Bu temel gerçekten esasla 09 Aralık 2017 günü gerçekleşecek olan ilçe kongremiz hem kongre olmanın ötesinde anlam taşımaktadır.     CİDDİ BİR DEĞİŞİM GEREK Hem de asıl hedefin gerek yerel gerek genelde CHP iktidarı olmasından esasla, o hedefe giden yolda önemli bir araç özelliği içermektedir.CHP’yi ilçemiz yerelinde yine iktidara taşımak, genel seçimlerde yine birinci parti olmasını sağlamak için yönetim anlayışında ciddi bir değişime ihtiyaç vardır. Şahsımın bir ekip hareketi üzerinden CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na adaylığı salt ilçe başkanının değişimi girişiminden ibaret değildir. Partimiz tabanında gerek üye, gerekse üyelerin seçtiği delegeler bazında sürekli dillendirilen, eksikliği anlatılan bir ihtiyaç üzerinden bir değişimin adaylığıdır.Partimiz dışındaki Çayırovalılar’ın şahsında ise yerel yönetim anlayışında da ciddi bir değişime ihtiyaç vardır. Şahsımda bu adaylık açıklaması aynı zamanda Çayırova Belediyesi’nde yeniden CHP iktidarının adaylığının açıklamasıdır. İKTİDARA TAŞIYACAĞIM Partimizin asıl hedefi olan iktidara yürümesi için ihtiyaç duyulan yönetim anlayışı; Katılımcı, çoğulcu, çok sesli, ortak akıllı, demokrasiyi tam olarak benimseyen, en yeni üyesine kadar tüm üyeleriyle iç içe, içeride partilisi dışarıda ilçe sakinleri ile barışık, sadece parti üyesi ve seçmenine değil tüm Çayırovalılar’a güven veren bir yönetim anlayışıdır. Uzun süredir birlikte hareket ettiğim ekibimizle adaylığım, bu yönetim anlayışını yerleştirme, CHP’yi ilçemizde iktidara taşıyacak olmanın adaylığıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm seçmenimizi, üyelerimizi, delegelerimizi ve Çayırovalılar’ı selamlar, Bu metinde yazanların altına imzamı atarak CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na adaylığımı ilan ederim." ifadelerine yer verdi.  Oruç Gökbulak Kimdir? 1965 yılında Ardahan’ın Çıldır İlçesi Göldalı Köyü’nde dünyaya geldi. 1981’de Çayırova’ya yerleşti.Statik toz boyama tesisi sahibi. Altınyapı İnşaat Gayrimenkul adlı firmamda yap-sat türü inşaat işlerini yapıyor. 1989’da SHP Gebze İlçe Örgütü üyesi olarak siyasete atıldı. 1992’de SHP Güzeltepe Belde Örgütü üyesi olarak devam etti. Üç dönem belde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2006’da CHP Güzeltepe Belde Başkanlığı, 2008’de CHP Çayırova İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası.
CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'nın 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceği ilçe kongresine Oruç Gökbulak başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İlçe başkan adayı Gökbulak  yaptığı açıklamada, "Üyesi olduğum, birer dönem belde ve ilçe başkanlığı yaptığım CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün kongresi bilindiği üzere 09 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek.Kongremizin öncelikle partimize, daha sonra arzu duyduğu ilçe yönetimi anlayışından esasla ilçe örgütümüze, ihtiyaç duyduğu yerel yönetim anlayışından ötürü ilçemize ve gelinen koşullarda neredeyse mecbur olduğu genel yönetim anlayışından ötürü ülkemize hayırlı olmasını dilerim.Gerek ülkemiz gerekse ilçemizdeki yönetim anlayışından ötürü her geçen gün daha da kötüye doğru gitmekteyiz. Bu temel gerçekten esasla 09 Aralık 2017 günü gerçekleşecek olan ilçe kongremiz hem kongre olmanın ötesinde anlam taşımaktadır.

 

 

CİDDİ BİR DEĞİŞİM GEREK

Hem de asıl hedefin gerek yerel gerek genelde CHP iktidarı olmasından esasla, o hedefe giden yolda önemli bir araç özelliği içermektedir.CHP’yi ilçemiz yerelinde yine iktidara taşımak, genel seçimlerde yine birinci parti olmasını sağlamak için yönetim anlayışında ciddi bir değişime ihtiyaç vardır. Şahsımın bir ekip hareketi üzerinden CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na adaylığı salt ilçe başkanının değişimi girişiminden ibaret değildir. Partimiz tabanında gerek üye, gerekse üyelerin seçtiği delegeler bazında sürekli dillendirilen, eksikliği anlatılan bir ihtiyaç üzerinden bir değişimin adaylığıdır.Partimiz dışındaki Çayırovalılar’ın şahsında ise yerel yönetim anlayışında da ciddi bir değişime ihtiyaç vardır. Şahsımda bu adaylık açıklaması aynı zamanda Çayırova Belediyesi’nde yeniden CHP iktidarının adaylığının açıklamasıdır.

İKTİDARA TAŞIYACAĞIM

Partimizin asıl hedefi olan iktidara yürümesi için ihtiyaç duyulan yönetim anlayışı; Katılımcı, çoğulcu, çok sesli, ortak akıllı, demokrasiyi tam olarak benimseyen, en yeni üyesine kadar tüm üyeleriyle iç içe, içeride partilisi dışarıda ilçe sakinleri ile barışık, sadece parti üyesi ve seçmenine değil tüm Çayırovalılar’a güven veren bir yönetim anlayışıdır. Uzun süredir birlikte hareket ettiğim ekibimizle adaylığım, bu yönetim anlayışını yerleştirme, CHP’yi ilçemizde iktidara taşıyacak olmanın adaylığıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm seçmenimizi, üyelerimizi, delegelerimizi ve Çayırovalılar’ı selamlar, Bu metinde yazanların altına imzamı atarak CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na adaylığımı ilan ederim." ifadelerine yer verdi. 

Oruç Gökbulak Kimdir?

1965 yılında Ardahan’ın Çıldır İlçesi Göldalı Köyü’nde dünyaya geldi. 1981’de Çayırova’ya yerleşti.Statik toz boyama tesisi sahibi. Altınyapı İnşaat Gayrimenkul adlı firmamda yap-sat türü inşaat işlerini yapıyor. 1989’da SHP Gebze İlçe Örgütü üyesi olarak siyasete atıldı. 1992’de SHP Güzeltepe Belde Örgütü üyesi olarak devam etti. Üç dönem belde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2006’da CHP Güzeltepe Belde Başkanlığı, 2008’de CHP Çayırova İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.