CHP Çayırova yeni üyeler kazanıyor!

Siyaset 21.11.2019 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova yeni üyeler kazanıyor!

CHP Çayırova’da üye katılımları devam ediyor. Partiye yeni katılım sağlayan Akçay’a rozet takan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz.” dedi. CHP Çayırova’da üye katılımları devam ediyor. Yeni üye katılımı ile ilgili açıklama yapan, Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Cumhuriyetin kurucu unsurlarından olan ve bu güne kadar ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir kişi ya da grup ayrımcılığı yapmadan herkesi kucaklayan bir siyasi anlayışla halkla iç içe olmaya devam ediyor. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylemlerinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisinin yenilenmesi ve gençleştirilmesi için Çayırova örgütü olarak bizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle partimiz saflarına katılmak için üye başvurusu yapan Sema Akçay hanımefendiye hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonraki siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi ile yol yürüme kararı aldığı için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi. Sema Akçay Kimdir? Sema Akçay 1973 Ankara doğumludur. Lise ve üniversiteyi Ankara’da tamamlayan Akçay yüksek lisansını Gebze Teknik Üniversitesi. Sos. Bil. Enstitüsü Strateji Bilimi dalında tamamlamıştır. Geçmiş dönemde siyasi olarak İyi partide Gebze İlçe Teşkilatı Kurucu Başkan Yardımcısı, 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Muhasibi görevleri üstlenmiştir. Son olarak 2016 yılına kadar (GEPOSB) Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Muhasebe Finans Yönetmeni olarak çalışan Akçay, bu tarih itibariyle serbest çalışmaktadır. Akçay aslen Ardahan Çıldır’lı, evli ve 1 çocuk annesidir.

CHP Çayırova’da üye katılımları devam ediyor. Partiye yeni katılım sağlayan Akçay’a rozet takan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

CHP Çayırova’da üye katılımları devam ediyor. Yeni üye katılımı ile ilgili açıklama yapan, Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Cumhuriyetin kurucu unsurlarından olan ve bu güne kadar ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir kişi ya da grup ayrımcılığı yapmadan herkesi kucaklayan bir siyasi anlayışla halkla iç içe olmaya devam ediyor. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylemlerinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisinin yenilenmesi ve gençleştirilmesi için Çayırova örgütü olarak bizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle partimiz saflarına katılmak için üye başvurusu yapan Sema Akçay hanımefendiye hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonraki siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi ile yol yürüme kararı aldığı için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sema Akçay Kimdir?

Sema Akçay 1973 Ankara doğumludur. Lise ve üniversiteyi Ankara’da tamamlayan Akçay yüksek lisansını Gebze Teknik Üniversitesi. Sos. Bil. Enstitüsü Strateji Bilimi dalında tamamlamıştır. Geçmiş dönemde siyasi olarak İyi partide Gebze İlçe Teşkilatı Kurucu Başkan Yardımcısı, 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Muhasibi görevleri üstlenmiştir. Son olarak 2016 yılına kadar (GEPOSB) Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Muhasebe Finans Yönetmeni olarak çalışan Akçay, bu tarih itibariyle serbest çalışmaktadır. Akçay aslen Ardahan Çıldır’lı, evli ve 1 çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.