19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP DARICA BAYRAMOĞLU MAHALLE BAŞKANINI BELİRLEDİ

Siyaset 15.07.2018 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP DARICA BAYRAMOĞLU MAHALLE BAŞKANINI BELİRLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı genel seçimlerin hemen ardından mahalle çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Mahalle başkanlarında bazı değişiklikler yapacak olan CHP Darıca İlçe Başkanlığı önceki gün, İlçe Başkanı Yakup Törk başkanlığında bir mahalle toplantısı yaparak Bayramoğlu Mahalle Başkanı olarak Asuman Fazlıoğlu’nun atamasını gerçekleştirdi.  Toplantıdan sonra açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk "Bayramoğlu Mahallesi Önceki Başkanımız İzafet Artun’a görev sürecinde yaptığı çalışmalarından dolayı örgütüm adına teşekkür ederim. Görevi devralan Asuman Fazlıoğlu Bey ile artık bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Bayramoğlu Mahallesi sakinlerine, örgütümüze ve kendisine hayırlı olsun" dedi. Bu hafta düzenlenecek olan toplantının ardından Bayramoğlu Mahalle Yönetimini de belirleyerek mahalle çalışmalarına devam edecek olan CHP Darıca İlçe Başkanlığı ardından mahalle temsilciliği açmak üzere kolları sıvayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı genel seçimlerin hemen ardından mahalle çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Mahalle başkanlarında bazı değişiklikler yapacak olan CHP Darıca İlçe Başkanlığı önceki gün, İlçe Başkanı Yakup Törk başkanlığında bir mahalle toplantısı yaparak Bayramoğlu Mahalle Başkanı olarak Asuman Fazlıoğlu’nun atamasını gerçekleştirdi. 

Toplantıdan sonra açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk "Bayramoğlu Mahallesi Önceki Başkanımız İzafet Artun’a görev sürecinde yaptığı çalışmalarından dolayı örgütüm adına teşekkür ederim. Görevi devralan Asuman Fazlıoğlu Bey ile artık bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Bayramoğlu Mahallesi sakinlerine, örgütümüze ve kendisine hayırlı olsun" dedi.

Bu hafta düzenlenecek olan toplantının ardından Bayramoğlu Mahalle Yönetimini de belirleyerek mahalle çalışmalarına devam edecek olan CHP Darıca İlçe Başkanlığı ardından mahalle temsilciliği açmak üzere kolları sıvayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.