19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP DARICA’DAN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA DAVET

Darıca 01.06.2018 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP DARICA’DAN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINA DAVET

24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Bürosu açılışını pazar günü yapacak.

24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Bürosu açılışını pazar günü yapacak. Genç Osman Cad. üzerinde bulunan seçim bürosu açılışına CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli Milletvekilleri Adayları da katılacak. TÖRK DAVET ETTİ Pazar günü yapılacak olan açılışa tüm vatandaşları davet eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi: "24 Haziran'da yapılacak seçimler için milletvekili adaylarımız ve örgütümüz ile birlikte yoğun bir programla çalışıyoruz. Darıca'nın her mahallesinde üyelik stantlarımız var. Esnafımızı, derneklerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek seçim bildirgemizi anlatıyoruz. İlk seçim büromuzu da Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimizde açıyoruz. İl Başkanımız ve Milletvekilleri Adaylarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Koordinasyon Bürosu açılışımıza tüm halkımız davetlidir."   KAZIM KARABEKİR’DE AÇILACAK CHP Darıca İlçe Başkanlığı Seçim Bürosu 3 Haziran 2018 Pazar Günü Saat:14.00'de Kazım Karabekir Mah. Genç Osman Cad. No:66 Darıca adresinde bulunan Kazım Karabekir Temsilciliği'nde açılacak.
24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Bürosu açılışını pazar günü yapacak.

24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Bürosu açılışını pazar günü yapacak. Genç Osman Cad. üzerinde bulunan seçim bürosu açılışına CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli Milletvekilleri Adayları da katılacak.

TÖRK DAVET ETTİ

Pazar günü yapılacak olan açılışa tüm vatandaşları davet eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi: "24 Haziran'da yapılacak seçimler için milletvekili adaylarımız ve örgütümüz ile birlikte yoğun bir programla çalışıyoruz. Darıca'nın her mahallesinde üyelik stantlarımız var. Esnafımızı, derneklerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek seçim bildirgemizi anlatıyoruz. İlk seçim büromuzu da Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimizde açıyoruz. İl Başkanımız ve Milletvekilleri Adaylarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Koordinasyon Bürosu açılışımıza tüm halkımız davetlidir."  

KAZIM KARABEKİR’DE AÇILACAK

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Seçim Bürosu 3 Haziran 2018 Pazar Günü Saat:14.00'de Kazım Karabekir Mah. Genç Osman Cad. No:66 Darıca adresinde bulunan Kazım Karabekir Temsilciliği'nde açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.