19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP DARICA'DAN UÇURTMA ŞENLİĞİ DAVETİ

Darıca 20.04.2017 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP DARICA'DAN UÇURTMA ŞENLİĞİ DAVETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

    “23 Nisan 1920 tarihinde TBMM’nin açılışıyla, bağımsızlık mücadelemiz taçlandırılmıştır. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımıza olan sevgi ve inancının bir göstergesi olarak bu anlamlı günü onlara bayram olarak armağan etmiştir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. TBMM’nin açılışının 97. yıldönümünde Büyük Önderimiz ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum." diyen Yakup Törk konuşmasına şu sözlerle devam etti.   "Milletimizin kaderi ve Cumhuriyetimizin tarihi adına çok büyük anlam taşıyan bu günde tüm çocuklarımızı ve ailelerini Uçurtma Şenliği ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamaya davet ediyorum." dedi.   CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Uçurtma Şenliği 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 15:00’de Darıca Sahili Dudayev Parkı'nda gerçekleşecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

“23 Nisan 1920 tarihinde TBMM’nin açılışıyla, bağımsızlık mücadelemiz taçlandırılmıştır. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımıza olan sevgi ve inancının bir göstergesi olarak bu anlamlı günü onlara bayram olarak armağan etmiştir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. TBMM’nin açılışının 97. yıldönümünde Büyük Önderimiz ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum." diyen Yakup Törk konuşmasına şu sözlerle devam etti.

 

"Milletimizin kaderi ve Cumhuriyetimizin tarihi adına çok büyük anlam taşıyan bu günde tüm çocuklarımızı ve ailelerini Uçurtma Şenliği ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamaya davet ediyorum." dedi.

 

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Uçurtma Şenliği 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 15:00’de Darıca Sahili Dudayev Parkı'nda gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.