19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca Ata’nın huzurunda

Siyaset 11.03.2020 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca Ata’nın huzurunda

CHP Darıca ilçe örgütü TBMM’deki parti grup toplantısına katıldı. Gökhan Aktaş başkanlığında Ankara’ya giden partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun konuşmasını dinledikten sonra buradan Anıtkabir’e konuk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmayı da unutmadı.  Partililer Mustafa Kemal Atatürk hep beraber andılar. HEP BERABER ATATÜRK’E GİTTİLER CHP Darıca ilçe örgütü TBMM’deki parti grup toplantısına katılarak burada CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını hep beraber dinledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlunu beraber dinleyen CHP Darıca ilçe örgütü daha sonra Anıtkabir’e konuk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmayı da ihmal etmediler. Gökhan Aktaş başkanlığında Atatürk’ün huzuruna çıkan CHP Darıca, burada Ulu Önder Atatürk’ün hep birlikte andılar. BAŞKAN AKTAŞ’TAN ANLAMLI YAZI CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Anıtkabir defterine şunları yazdı; “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün burada manevî huzurunuzda bulunmanın onur ve gururunu yaşamaktayım. İki büyük eserinizden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe başkanı sıfatıyla söylüyorum ki; devrim ve ilkelerinize sadakatle bağlı kalarak çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatılması için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

CHP Darıca ilçe örgütü TBMM’deki parti grup toplantısına katıldı. Gökhan Aktaş başkanlığında Ankara’ya giden partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun konuşmasını dinledikten sonra buradan Anıtkabir’e konuk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmayı da unutmadı.  Partililer Mustafa Kemal Atatürk hep beraber andılar.

HEP BERABER ATATÜRK’E GİTTİLER

CHP Darıca ilçe örgütü TBMM’deki parti grup toplantısına katılarak burada CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını hep beraber dinledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlunu beraber dinleyen CHP Darıca ilçe örgütü daha sonra Anıtkabir’e konuk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmayı da ihmal etmediler. Gökhan Aktaş başkanlığında Atatürk’ün huzuruna çıkan CHP Darıca, burada Ulu Önder Atatürk’ün hep birlikte andılar.

BAŞKAN AKTAŞ’TAN ANLAMLI YAZI

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Anıtkabir defterine şunları yazdı; “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün burada manevî huzurunuzda bulunmanın onur ve gururunu yaşamaktayım. İki büyük eserinizden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe başkanı sıfatıyla söylüyorum ki; devrim ve ilkelerinize sadakatle bağlı kalarak çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatılması için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.