19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP darıca'da Akdeniz Rüzgarı

Darıca 08.12.2018 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP darıca'da Akdeniz Rüzgarı

Darıca CHP İlçe Başkanlığı İlçe Kadın Kolları görevine getirilen Oya Akdeniz için bir tanıtım programı düzenledi.

Düzenlenen programa Darıca CHP İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk, Darıca CHP Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve diğer partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gürer Yıldırım önce kendini daha sonra organ başkanlarının tanıtımını yaparak kendilerine söz verdi. 1971 yılında Darıca'da doğduğunu ve 40 yılı aşkın bir dönemdir Darıca'da yaşadığını belirten CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Akdeniz, yerel seçimde dahil CHP iktidarını sağlamak adına bu yükü kaldırabilecek gücve ve bilgi birikimine sahip olduklarını dile getirdi.  Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanlığı İlçe Kadın Kolları görevine getirilen Oya Akdeniz için bir tanıtım programı düzenledi.

Düzenlenen programa Darıca CHP İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk, Darıca CHP Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve diğer partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gürer Yıldırım önce kendini daha sonra organ başkanlarının tanıtımını yaparak kendilerine söz verdi. 1971 yılında Darıca'da doğduğunu ve 40 yılı aşkın bir dönemdir Darıca'da yaşadığını belirten CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Akdeniz, yerel seçimde dahil CHP iktidarını sağlamak adına bu yükü kaldırabilecek gücve ve bilgi birikimine sahip olduklarını dile getirdi. 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.