CHP Darıca’da coşkulu iftar

Darıca 10.06.2017 - 22:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca’da coşkulu iftar

Darıca CHP İlçe Başkanlığı düzenlediği sokak iftarı ile yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Havanın mevsim normallaerinin altında olmasına karşılık düzenlenen iftar programına yoğun ilgi vardı.

Darıca CHP İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen iftar programına Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, muhtarlar, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çevre ilçelerden bir çok partili katılırken Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık programa evsahipliği yaptı. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar programa katılan partili ve vatandaşların iftar yemeklerini bizzat servis yaptı. SARAYLARDA DEĞİL SOKAKTAYIZ İftarın başlamasına dakikalar kala programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve dualar okunurken yüzlerce vatandaş hep birlikte ezanla iftarını açtı. İftar yemeği sonrasında Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk programa katılan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Törk konuşmasında, “Bizler her zaman sokaklarda vatandaşımızla birlikteyiz. Bugün yine onlarla sokakta bir arada iftar açmanın keyfini ve manevi hazını yaşıyoruz. Saraylarda iftar açnaların aksine vatandaşımızla aynı noktada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hava şartlarına rağmen bizimle birlikte iftar açma birlikteliğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim.”dedi. Törk konuşmasının ardından tüm masları dolaşara davetlilerin Ramazan Ayını kutladı, afiyet temennisinde bulundu. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanlığı düzenlediği sokak iftarı ile yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Havanın mevsim normallaerinin altında olmasına karşılık düzenlenen iftar programına yoğun ilgi vardı.

Darıca CHP İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen iftar programına Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, muhtarlar, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çevre ilçelerden bir çok partili katılırken Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık programa evsahipliği yaptı. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar programa katılan partili ve vatandaşların iftar yemeklerini bizzat servis yaptı.

SARAYLARDA DEĞİL SOKAKTAYIZ

İftarın başlamasına dakikalar kala programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve dualar okunurken yüzlerce vatandaş hep birlikte ezanla iftarını açtı. İftar yemeği sonrasında Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk programa katılan davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Törk konuşmasında, “Bizler her zaman sokaklarda vatandaşımızla birlikteyiz. Bugün yine onlarla sokakta bir arada iftar açmanın keyfini ve manevi hazını yaşıyoruz. Saraylarda iftar açnaların aksine vatandaşımızla aynı noktada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hava şartlarına rağmen bizimle birlikte iftar açma birlikteliğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim.”dedi. Törk konuşmasının ardından tüm masları dolaşara davetlilerin Ramazan Ayını kutladı, afiyet temennisinde bulundu.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.