19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP, Darıca’da coştu

Darıca 17.04.2016 - 00:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP, Darıca’da coştu

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından Elit Otel’de düzenlenen , partideki birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak için düzenlenen geceye partililer yoğun ilgi gösterdi.

Darıca Elit Otel’de düzenlenen CHP gecesinde Kocaeli Milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplani Haydar Akar, Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Meclis Üyeleri, Gebze, Dilovası ve Çayırova İlçe aşkanları, mahalle temsilcileri, partinin eski ilçe başkanları ve parti yöneticileri katıldı. Geceye Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ailesinin tüm bireyleri ile gecede yerini aldı. TÖRK HEDEFLERİ ANLATTI Düzenelenen dayanışma gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk partililerine önemli mesajlar verirken  iktidar partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Önlerinde 2019 seçimlerine iyi hazırlanmak için uzun bir süre olduğunu ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydeden Yakup Törk, “Önümüzde 2-3 yıl seçim yok. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacağız. 2019 yerel seçimlerinde Darıca’da 22 bin olan oy sayımızı 45 iki katına çıkararak 45 bine yükseltebiliriz. Bu çok zor bir şey değil. Yaptığımız çalışmalarda bunu başarabileceğimizi görebiliyoruz. “Darıca’da CHP olarak vatandaşlarımızla birebir temas kuracağız. Artık sokak bazlı çalışma yapacağız. Ama buna mevcut üye sayımız ve yapımız uygun değil. Bunun için öncelikle üye sayımızı arttıracağız. Üye profilimizi gençleştirip ve kadın üye sayımızı arttırarak artık sokakta çalışacağız. Bu konuda da sizlerden destek bekliyorum. Hep birlikte partimizin iktidara gelmesi için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor.” Dedi. AKAR “ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK” Partililere yönelik bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili Haydar Akar salonda Tahsin Tarhan’ın olmamasına ilişkin açıklama da yaptı. Akar, “Bugn burada bir milletvekili arkadaşımız yok. Kendisi malatya’da bir parti çalışmasında. Geçen hafta başka bir organizasyona ben başka bir şehirde olduğum için katılamadım. Hürrüyet Kaplan vekilimiz bazen katılım yapamıyor. İnanın çok çalışıyoruz. Çalışmalar nedeniyle aynı yerde aynı zamanda hep bir arada olamaıyoruz. Aramızda sorun olduğuna dair söylemler oluyor. Çalışmaktan sorun yaşayacak durumda değiliz zaten böyle bir lüksümüzde yok.”dedi. KAPLAN, “ÇOK GÜÇLÜ DURUŞLARI VAR” Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ise İlçe Başkanı Yakup Törk’ün parti yöneticilerini ve meclis üyelerini sahneye teker teker çağırmasının ardından yaptığı konuşmada, “Hepsi çok güçlü duruyorlardı. Büyük enerji aldım. Onların enerjisi sahada da olacak. Buna inanıyorum. Bize oy vermeyen vatandaşlarımızı ikna ederek iktidarı kazanmamız yerelde seçim kazanmamamız için hiçbir neden yok. Bu kadronu duruşu bile beni umutlandırdı.”dedi. Konuşmaların ardından partililer Elit Otel orkestrası tarafından seslendirilen şarkı ve türkülerle gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.    
CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından Elit Otel’de düzenlenen , partideki birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak için düzenlenen geceye partililer yoğun ilgi gösterdi.

Darıca Elit Otel’de düzenlenen CHP gecesinde Kocaeli Milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplani Haydar Akar, Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Meclis Üyeleri, Gebze, Dilovası ve Çayırova İlçe aşkanları, mahalle temsilcileri, partinin eski ilçe başkanları ve parti yöneticileri katıldı. Geceye Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ailesinin tüm bireyleri ile gecede yerini aldı.

TÖRK HEDEFLERİ ANLATTI

Düzenelenen dayanışma gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk partililerine önemli mesajlar verirken  iktidar partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Önlerinde 2019 seçimlerine iyi hazırlanmak için uzun bir süre olduğunu ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydeden Yakup Törk, “Önümüzde 2-3 yıl seçim yok. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacağız. 2019 yerel seçimlerinde Darıca’da 22 bin olan oy sayımızı 45 iki katına çıkararak 45 bine yükseltebiliriz. Bu çok zor bir şey değil. Yaptığımız çalışmalarda bunu başarabileceğimizi görebiliyoruz. “Darıca’da CHP olarak vatandaşlarımızla birebir temas kuracağız. Artık sokak bazlı çalışma yapacağız. Ama buna mevcut üye sayımız ve yapımız uygun değil. Bunun için öncelikle üye sayımızı arttıracağız. Üye profilimizi gençleştirip ve kadın üye sayımızı arttırarak artık sokakta çalışacağız. Bu konuda da sizlerden destek bekliyorum. Hep birlikte partimizin iktidara gelmesi için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor.” Dedi.

AKAR “ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK”

Partililere yönelik bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili Haydar Akar salonda Tahsin Tarhan’ın olmamasına ilişkin açıklama da yaptı. Akar, “Bugn burada bir milletvekili arkadaşımız yok. Kendisi malatya’da bir parti çalışmasında. Geçen hafta başka bir organizasyona ben başka bir şehirde olduğum için katılamadım. Hürrüyet Kaplan vekilimiz bazen katılım yapamıyor. İnanın çok çalışıyoruz. Çalışmalar nedeniyle aynı yerde aynı zamanda hep bir arada olamaıyoruz. Aramızda sorun olduğuna dair söylemler oluyor. Çalışmaktan sorun yaşayacak durumda değiliz zaten böyle bir lüksümüzde yok.”dedi.

KAPLAN, “ÇOK GÜÇLÜ DURUŞLARI VAR”

Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ise İlçe Başkanı Yakup Törk’ün parti yöneticilerini ve meclis üyelerini sahneye teker teker çağırmasının ardından yaptığı konuşmada, “Hepsi çok güçlü duruyorlardı. Büyük enerji aldım. Onların enerjisi sahada da olacak. Buna inanıyorum. Bize oy vermeyen vatandaşlarımızı ikna ederek iktidarı kazanmamız yerelde seçim kazanmamamız için hiçbir neden yok. Bu kadronu duruşu bile beni umutlandırdı.”dedi. Konuşmaların ardından partililer Elit Otel orkestrası tarafından seslendirilen şarkı ve türkülerle gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.