CHP Darıca’da Kızılbuğa ve Yıldırım dönemi

Darıca 12.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Darıca’da Kızılbuğa ve Yıldırım dönemi

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk’ün Belediye Başkan Aday Adayı başvurusu nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından partide yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı yaptı. Gerçekleşen toplantının ardından Törk’ün yerine ilçe başkanlığına Gürer Yıldırım’ın vekaleten getirildiği öğrenildi. Yıldırım, CHP Genel Merkezi’nin ilçe başkanlığı için asaleten atayacağı isim süreci boyunca vekaleten görev yapacak. Öte yandan Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın da Belediye Meclis Üyesi başvurusu için görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve Ümit Kızılbuğa atandı. Kızılbuğa’nın yönetim kuırulu içinde bazı isimlerde değişiklik yapacağı da öğrenildi. Kızılbuğa ismi Darıca CHP İlçe Camiasında memnuniyet yaratırken İlçe Başkanlığı için vekaleten Gürer Yıldırım'ın isminin kararlaştırılması parti içinde ki yorumlar ikiye bölündü. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk’ün Belediye Başkan Aday Adayı başvurusu nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından partide yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı yaptı. Gerçekleşen toplantının ardından Törk’ün yerine ilçe başkanlığına Gürer Yıldırım’ın vekaleten getirildiği öğrenildi. Yıldırım, CHP Genel Merkezi’nin ilçe başkanlığı için asaleten atayacağı isim süreci boyunca vekaleten görev yapacak. Öte yandan Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın da Belediye Meclis Üyesi başvurusu için görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve Ümit Kızılbuğa atandı. Kızılbuğa’nın yönetim kuırulu içinde bazı isimlerde değişiklik yapacağı da öğrenildi.

Kızılbuğa ismi Darıca CHP İlçe Camiasında memnuniyet yaratırken İlçe Başkanlığı için vekaleten Gürer Yıldırım'ın isminin kararlaştırılması parti içinde ki yorumlar ikiye bölündü.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.